BUTGEM'in 3. dönem kurslarına son başvuru 18 Mart


Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) çatısı altında faaliyet gösteren Bursa Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Merkezi'nin (BUTGEM) 3. eğitim dönemine ön başvurular 18 Mart 2016 Cuma günü sona eriyor.

Geçtiğimiz sene Birleşmiş Milletler uzmanları tarafından da tam not alarak takdir toplayan BUTGEM, Bursa sanayisine nitelikli personel yetiştirerek, istihdama büyük katkı sağlıyor. Ücretsiz meslek kurslarıyla mesleki bir alanda uzmanlaşmak isteyenlerin umudu olan BUTGEM, sanayide aranılan ve uzman işgücünün yetiştirilmesine de öncülük ediyor.

Şimdiye kadar 15 binden fazla kursiyerin meslek sahibi olmasını sağlayan BUTGEM'de 3. eğitim dönemi başvuruları ise 18 Mart 2016 Cuma günü sona eriyor. Yeni bir meslek edinmek veya mesleklerini geliştirmek isteyen gençler, sac metal kalıp tasarımı, CNC freze operatörlüğü, makine tasarımı, yazılım uzmanlığı, web tasarımı, moda tasarımı, dijital baskı operatörlüğü, otomasyon sistemleri gibi dallarda 28 kurs programından faydalanabilecek.

Gündüz ve akşam olmak üzere gerçekleştirilecek kurslara, 18-35 yaşlarında, en az lise veya dengi okul mezunları başvurabiliyor. Sac işçiliği, dijital baskı, dokuma ve dikiş makinası operatörlüğü kurslarına başvurmak isteyenlerden ise en az ilköğretim mezunu olma şartı aranıyor. Kurslara katılmak isteyen adaylar, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan BUTGEM'de şahsen başvurarak, ön kayıt yaptırabilecek. Yeni dönem eğitimler ise 28 Mart tarihinde başlayacak. CİHAN
<< Önceki Haber BUTGEM'in 3. dönem kurslarına son başvuru 18 Mart Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER