Bütün bu gerçeklerin bal gibi farkındasın Taşgetiren!

Hükümet yandaşı Ahmet Taşgetiren kadınlı erkekli yapılan onca zulüm varken hala 'Cumhurbaşkanı'nın bundan haberi yoktur' diye yazmaktan çekinmiyor.

samanyoluhaber.com



Bugün köşesinde zulümlerden birkaçını yazan Taşgetiren bir mail aldığını ve yazanlara inanamadığını, bunlardan Cumhurbaşkanı'nın kesinlikle haberi olmadığını öne sürdü.

Yazıdaki ilgili bölümü aktarmadan hemen biz söyleyelim Taşgetiren'e...

Haberi var Taşgetiren, hem bilgisi, hem de onayıyla yapılıyor bu zulümler. 

Ev hanımlarını tutuklatan da o, binlerce çocuğu annesiz-babasız bırakan da... 

Komşusunu cemaatten diye ihbar ettiren de o, hakimlere çalışma arkadaşını tutuklattıran da...

Binlerce insanı zindanda bayram ettiren de o, onbinleri işsiz bırakıp gasp ettirdiği kurumları ciğeri beş para etmez insanlara peşkeş çektiren de...

Senin yıllarca hizmetin televizyon kanalında birlikte program yaptığın yazarlar Ali Bulaç, Ahmet Turan Alkan ve diğer onurlu yazarlar nerde, kim tutuklattı bu insanları Taşgetiren?

 Evet Taşgetiren sen de bu gerçeklerin bal gibi farkındasın, okuruna da rol kesiyor, o ara 'sayın cumhurbaşkanını'nı da aklamayı ihmal etmiyorsun. 

Bu yazılarınla bir zamanlar medyasından çok ekmeğini yediğin cemaat sana hakkını helal eder mi? Orası senin 'vicdan duyarı' yaptığın değil, gerçekleri konuşmaya başladığın zaman belli olur.  

 Taşgetiren’in yazısının ilgili bölümü şöyle:

“(...) Bir mail aldım, bir yığın acayip bilgi. Sonunda “Bunlardan sayın Cumhurbaşkanı’nın haberi var mıdır?” diye soruyor.

Okudum ve “Eminim yoktur” dedim.

Bakın işte birkaç not:

- Hamile bir hakim sorguya alınır “su alabilir miyim?” deyince “köpüklü kahve de ister misin?” cevabıyla karşılaşır.

- Kırklı bir bebeğin annesine gözaltında iken emzirme izni vermezler.

- Yargı mensubu karı-koca sorguya alınır, tutuklanmazlar. Tekrar alınınca ikisi de tutuklanır. Tutuklama kararını veren hakime hanım bayan meslektaşının boynuna sarılarak güvenlik kameraları karşısında hıçkıra hıçkıra aglar, “ne olur beni affet bunu yapmaya mecburum kurban sen misin ben miyim hakkını helal et” der. Gözü nasıl korkutulduysa 1.5 aydır 3 küçük çocuk annesi meslektaşını tahliye kararı verememektedir.

Nasıl? Bilmem kimin yüreği ne diyor bunlara?”
<< Önceki Haber Bütün bu gerçeklerin bal gibi farkındasın Taşgetiren! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER