Büyükşehir, Tufanbeyli merkez ve köylerdeki su sorununu çözüyor


Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Tufanbeyli merkezi ve 29 mahallesindeki eksiklikleri tespit ederek giderilmesi için hazırlanan projeler hayata geçirilmeye başlandı.

Daha önceden tamamen taşıma usulü kar ve yağmur suyu ile ihtiyacını karşılayan köylerin içme suyu depoları yenilendi ve musluklarından su akmaya başladı. Bu projeler kapsamında şu ana kadar 100'e yakın depo düzenlendi.

Tufanbeyli'deki vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi, hedeflendiği gibi kış gelmeden önce tüm çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte gerçekleştirildiğini söyleyen ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar, "Hedefimize ulaştık." dedi.

Hizmet verirken herhangi bir ayrım yapmalarının söz konusu olmadığını vurgulayan Genel Müdür Pekar, "Tufanbeyli'de sürdürdüğümüz çalışmalarımız sadece burayı değil, sorumluluk anlayışımızdan dolayı 15 ilçemiz ve onlara bağlı tüm mahallelerimizi kapsıyor. Tek gayemiz, kilometrelerce uzakta olsalar bile vatandaşlarımızın hak ettiği hizmeti onlara götürmek. Zor şartlara rağmen çalışmalarına ara vermeyen özverili personellerimize de teşekkür ederim. Bizler, her zaman, her koşulda vatandaşlarımızın problemlerini çözmeye devam edeceğiz. Dünya standartlarında kaliteli su kullanmak, Çukurova'da oturan bir vatandaşın olduğu kadar Tufanbeyli'deki vatandaşımızın da hakkıdır. Asla hizmette ayrım olmaz." şeklinde konuştu.

ASKİ, Tufanbeyli'de hedeflediği gibi çetin kış şartları başlamadan önce tüm çalışmalarını tamamlayarak sorunları çözerken, bir taraftan da şehir genelindeki yatırım, proje ve kış hazırlıklarını sürdürüyor. CİHAN
<< Önceki Haber Büyükşehir, Tufanbeyli merkez ve köylerdeki su sorununu... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER