Çakır'ın düdük çaldığı maçta Messi coştu, Arda sevindi, Özil üzüldü


Stat: Emirates
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Arsenal: Cech, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin (Dk. 82 Flamini), Ramsey, Chamberlain (Dk. 50 Walcott), Mesut Özil, Alexis, Giroud (Dk. 72 Welbeck)
Barcelona: Ter Stegen, Alves, Pique, Mascherano, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Neymar, Suarez, Messi
Goller: Dk. 71 ve 83 (penaltıdan) Messi (Barcelona)
Sarı kartlar: Dk. 6 Monreal (Arsenal), Dk. 85 Pique (Barcelona)

Şampiyonlar Lig Son 16 Turu ilk maçında Londra'da Arsenal'e konuk olan Barcelona tur kapısını Messi'nin biri penaltıdan iki golüyle araladı.

FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta Barcelona'da Arda Turan cezası nedeniyle forma giyemezken Arsenal'de ise Mesut Yılmaz 90 dakikada sahada kaldı.

PİQUE RÖVANŞTA CEZALI

Bu arada konuk ekip Barcelona 90 dakikayı aynı 11 ile tamamlarken karşılaşmanın 85. dakikasında sarı kart gören Pique, ikinci maç öncesi cezalı duruma düştü ve rövanş maçında forma giyme şansını kaybetti.

Barcelona'da geçen sezon Atletico Madrid formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile oynanan rövanş maçında kırmızı kart gören milli futbolcu Arda Turan, cezası nedeniyle Arsenal karşısında forma giyemedi.

BARCELONA'DAKİ RÖVANŞ 16 MART'TA

Barcelona ile Arsenal arasındaki rövanş mücadelesi, Camp Nou'da 16 Mart Çarşamba günü oynanacak. Bu maçın ardından çeyrek finale kalacak takım belli olacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Çakır'ın düdük çaldığı maçta Messi coştu, Arda... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER