Çaldıkları otomobilin bagajına, çaldıkları motosikleti koyarken yakalandılar


Çaldıkları otomobilin bagajına, çaldıkları bir motosikleti koymaya çalışan 18 yaşından küçük 2 şüpheli, suçüstü yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, hırsızlık büro amirliği ekiplerinin Kırşehir'de son zamanlarda meydana gelen hırsızlık olayları üzerine yaptıkları araştırmada, çalınması kolay ve alarmı olmayan otomobil ve motosikletleri tercih eden bir hırsızlık şebekesi olduğunu tespit etti. Yapılan çalışmada, şüphelilerin çaldıkları otomobil ve motosikletleri belirli bir süre kullandıkları ve araçların bazı parçalarını da yedek parça olarak sattıkları belirlendi.

Asayiş Şube ekipleri, tarafından, kent merkezindeki Aşıkpaşa mahallesinde 'düz kontak' yaparak çaldıkları otomobilin bagaj kısmına, Kuşdilli mahallesinden çaldıkları bir motosikleti koymaya çalışan 2 şüpheliyi suçüstü yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelilerden Ü.Ş. (17) ile M.K.'nin (15) daha önce hırsızlık olaylarına karıştıkları ve suç kayıtlarının bulunduğu belirtildi. Emniyette işlemleri tamamlanan şüphelilerin sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak, Kırşehir E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildiği öğrenildi.

CİHAN
<< Önceki Haber Çaldıkları otomobilin bagajına, çaldıkları motosikleti... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER