Çankaya Evleri'ne yeni dönem kurs kayıtları başladı


Hobi, kişisel gelişim ve meslek edindirme kurslarıyla her yaştan binlerce vatandaşa hizmet veren Çankaya Evlerinin 2015 – 2016 kurs dönemi kayıtları başladı.

Her yıl 7 binden fazla vatandaşın hobi, kişisel gelişim ve mesleki eğitim kurslarından ücretsiz faydalandığı Çankaya Evleri, yeni dönemde de ilgi odağı olmaya aday. Ekim ayının ilk haftasında başlayacak olan eğitim ve kurslar için başvurular başladı. Yabancı dilden yaratıcı dramaya, işaret dili eğitiminden kağıt rölyef ve dijital fotoğrafçılığa, heykelden dans ve müzik kurslarına dek 97 farklı alanda eğitim veren tesisler yenilenen müfredatlarıyla yeni dönemde emlak danışmanlığı, web tasarımı, auto-cad operatörlüğü ve grafik tasarımı gibi meslek edindirme kurslarını da bünyesine katıyor.

Eğitim yelpazesine Milli Eğitim Bakanlığı'nın hayat boyu öğrenme programlarının çeşitli alanlardaki kursları da dâhil eden Çankaya Evlerinin kurslarına sadece ilçe sakinleri değil Ankara'nın her yerinden vatandaşlar katılıyor.

125 ÖĞRETMEN VE 70 PERSONEL GÖREV YAPIYOR

Çankaya Evlerinde 97 branşta yılda yedi bini aşkın kişiye ulaşan eğitimler, belediyenin eğitmenleri, Çankaya Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri ve gönüllü eğitmenlerce veriliyor. 125 öğretmen ve 70 personel ile hizmet veren evler döneminde mesleki eğitim kurslarına ağırlık verildi.

Ücretsiz kurslara katılmak isteyen başkentliler, ilçe genelindeki 21 Çankaya Evinden dilediklerine başvurabilir; 458 89 00/1829 ve 458 89 00/1821 numaralı telefonlardan bilgi alabilirler. Telefon ve adres bilgilerine ayrıca Çankaya Belediyesi resmi internet sitesiden de ulaşılabilir. CİHAN
<< Önceki Haber Çankaya Evleri'ne yeni dönem kurs kayıtları başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER