'Canlı bomba' diye fotoğrafı paylaşılan şahıs hırsız çıktı


Edirne'de sosyal medyada fotoğrafı 'canlı bomba' olarak paylaşılan şahsın, 11 ayrı suçtan araması bulunan ve aynı zamanda cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı.

Edirne'de değişik tarihlerde meydana gelen 4 ayrı oto hırsızlığı olayını araştıran Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Olayın meydana geldiği yerlerdeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, hırsızın fotoğrafını tespit etti. Şahsı yakalamak için çalışma yapan polis, sosyal medyada 'canlı bomba' olarak fotoğrafı yayılan kişinin, aradıkları hırsız olduğunu belirledi. Aramalarını sürdüren polis şahsın izine Talatpaşa Mahallesi Tahtakale Caddesi üzerinde rastladı.
Şüpheli hareketlerde bulunan bir kişiyi fark eden polis şahsı durdurdu. Yapılan aramada şahıs üzerinde S.S. adına düzenlenmiş sahte kimlik ile IPhone 6S marka cep telefonu buldu.

Olayla ilgili yapılan araştırmada şahsın 11 ayrı suçtan araması bulunan, cezaevi firari ve Edirne'deki hırsızlık olaylarını gerçekleştiren M.K. isimli kişi olduğunu tespit etti.
Gözaltına alınan şahsın emniyetteki sorgusu sürüyor.
CİHAN
<< Önceki Haber 'Canlı bomba' diye fotoğrafı paylaşılan şahıs hırsız... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER