Carlo Ancelotti: Arda’nın eski sakatlığı nüksetti

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, milli futbolcu Arda Güler'in eski kas sakatlığının nüksettiğini, ciddi bir durum yaşamadığını ancak futbolcunun çok üzgün olduğunu söyledi. Ancelotti, "Üzgün ve kızgın olması normal. Ama bizim acelemiz yok. Arda'nın geleceği Real Madrid'de ve bunu en iyi şekilde yapacaktır. Çünkü olağanüstü bir yetenek" dedi.

SHABER3.COM

Sezon başında Fenerbahçe’den İspanya La Liga ekibi Real Madrid’e transfer olan Arda Güler’in sakatlığının tekrarlandığı açıklandı.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, milli futbolcu Arda Güler’in eski kas sakatlığının nüksettiğini, ciddi bir durum yaşamadığını ancak futbolcunun çok üzgün olduğunu söyledi.

Ancelotti, Real Madrid’in yarın sahasında Valencia’ya karşı oynayacağı lig maçı öncesinde basın toplantında konuştu.

Takımla birlikte antrenmana çıkmayan Arda Güler’in kas sakatlığının nüksettiğini aktaran Ancelotti, “Maalesef talihsizlik oldu. Braga maçından önce bazı sorunlar yaşadı. Önemli olmadığını düşündük, sonrasında devam ettiğini gördük ama ciddi bir şey değil. Küçük bir geri adım diyebiliriz. Onu en iyi şekilde hazırlamak için çalışıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

“BİZİM ACELEMİZ YOK, ARDA’NIN GELECEĞİ REAL MADRİD’DE”

Arda’nın şu anda üzgün ve kızgın olduğunu ifade eden İtalyan teknik adam, şöyle devam etti:

“Benim ona söyleyebileceğim rahat ve sakin olması. Sadece bu şekilde bu dönemi atlatır ama yaşadıkları her sakatlanan futbolcu için geçerli olduğundan gayet normal. Takım arkadaşların oynarken senin oynayamaman, iyileşmek için zamanın geçmesini beklemek kolay değil. Üzgün ve kızgın olması normal. Ama bizim acelemiz yok. Arda’nın geleceği Real Madrid’de ve bunu en iyi şekilde yapacaktır. Çünkü olağanüstü bir yetenek.”

Birgün’ün haberine göre Arda’nın ilk ağustos ayında sağ dizinden menisküs ameliyatı geçirdiğini ve bu tip sakatlıkların ardından kas sorunlarının çok normal olduğunu anlatan Ancelotti, “Benim futbolculuk dönemimde de benzer sorunlar yaşadım. Arda’nın geleceğine ilişkin kesinlikle hiçbir şüphe yok. Güzel, iyi bir gelecek onu bekliyor” şeklinde konuştu.
<< Önceki Haber Carlo Ancelotti: Arda’nın eski sakatlığı nüksetti Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER