CHP ilçe başkanlarından il yönetimine destek

CHP ilçe başkanlarından il yönetimine destek

Malatya'da CHP ilçe başkanları, 19 Aralık'ta yapılacak il kongresi öncesi ortak açıklama yaparak, mevcut il başkanı Enver Kiraz'ı yeniden il başkanı olarak önerdi.

CHP ilçe başkanları adına açıklama yapan Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Banu Özşen Sevil, son ilçe kongrelerinde seçilmiş CHP ilçe başkanları olarak il kongresi öncesinde yeni oluşacak yapı ile ilgili düşüncelerini ifade ettiklerini söyledi.

1 Kasım seçim sürecinin olağanüstü gördüklerini, seçim sonuçlarının Cumhuriyet Halk Partisi'ne sorumluluklar yüklediğinin farkında olduklarını kaydeden Sevil, "1 Kasım seçimleri laik demokratik Cumhuriyetin devamı, hukukun üstünlüğünün sağlanması, parlamenter sistemin güçlenerek devamı, barışın bu topraklara gelmesi, demokrasi ve özgürlük noktasında çağdaş standartlara uygun iyi bir anlayışın hakim olması için Cumhuriyet Halk Partisi'ne büyük sorumluluk düştüğünün bilinci ile hareket ediyoruz. İlçe başkanlarımızda geride bıraktığımız kongrelerde yarıya yakını değişmiş yönetim kadrolarında da önemli değişiklikler yaşanmıştır. Parti içerisinde ki bu değişiklikler bir hizmet yarışıdır. Elbette ki görev yapmış ve görevini devretmiş bütün ilçe başkan ve yöneticilerimize partiye verdikleri hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeni görev alan dinamik kadrolarla da mücadelemizi sürdüreceğiz." diye konuştu.

İlçe başkanları olarak il başkanlığı için yeniden Enver Kiraz'ı önerdiklerini kaydeden Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı, sözlerini şöyle tamamladı: "19 Aralık 2015 Cumartesi saat 10.00'da Kongre Kültür Merkezi'nde yapılacak olan olağan il kongremizde Cumhuriyet Halk Partisi'nin bütün ilçe başkanları olarak bugüne kadar gösterdiği gayret ve çabalarını göz önünde bulundurarak il başkanlığına Enver Kiraz'ı öneriyoruz. Mevcut İl Başkanı Enver Kiraz başkanlığında oluşmasını düşündüğümüz yeni yönetimin daha dinamik bir yapıya kavuşması, daha heyecanlı kadroların oluşması noktasında da düşüncelerimizi ifade etmeye katkılarımızı sunmaya devam edeceğiz."
destek-1965150.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber CHP ilçe başkanlarından il yönetimine destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER