CHP Milletvekili adayı Çerçi; Çatak Barajı'nı yapacağız

CHP Milletvekili adayı Çerçi; Çatak Barajı'nı yapacağız

Seçim çalışmalarını Düziçi Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı miting ile tamamlayan CHP milletvekili adayı Nihat Çerçi, "13 yılda kasıtlı olarak AK Partinin yapamadığı Çatak Barajını biz yapacağız." dedi.

AK Parti iktidarının 'organize sanayiyi getireceğiz, işsizliği önleyeceğiz' diye söz vermelerine rağmen 13 yıldır yandaşlarını zengin ettiğini aktaran CHP milletvekili adayı Nihat Çerçi, "Halka söz verenler Ankara'dan gelip seçildikten sonra tekrar Ankara' ya gittikleri için verilen sözleri unuttular 13 yıldır her seçimden önce 'Çatak Barajı yapacağız' dediler, 13 yıldır nerede? Seçimlerden sonra vaatleri de, halkı da unutuyorlar. 1 Kasım'dan sonra CHP iktidarında bunların hepsi hayata geçecek. İlçemizde AKP'nin adayı bile yok." dedi.

AK Parti milletvekillerinin halkın arasında olmadığını ama kendisinin sürekli iyi ve kötü günlerde halkın içinde olduğunu belirten Çerçi, "İlçenin Eğitim Fakültesi ve yurt sorunu bulunuyor. 22 yıllık bir eğitimci olarak söz veriyorum, iktidara geldiğimizde biz çözeceğiz. 13 yıldır seçimden önce sürekli biz yapacağız diyerek çözemediler. Siz yetkiyi bize verin CHP olarak ilçenin kronik sorunu olan Çatak Barajı'nı ve Organize Sanayi sorununu da biz çözeceğiz." diyerek vatandaşlardan yetki istedi.Milletvekili-adayi-Cerci-Catak-Barajini-yapacagiz-1924723.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber CHP Milletvekili adayı Çerçi; Çatak Barajı'nı yapacağız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER