Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'da halka hitapta bulunacak. İlk olarak Valilik ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı ziyaret edecek olan Erdoğan, kent meydanında düzenlenen toplu açılış töreninde konuşacak. (12.15-13.00-14.00-Sakarya)

POLİTİKA

-HDP EŞ Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Vişnelik'teki ODTÜ Mezunları Derneğinde söyleşiye katılacak. Demirtaş, daha sonra Ankara İl Örgütü'nün dayanışma yemeğinde konuşacak. (13.00-19.00-Ankara)

-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk seçim mitingini Kartal Meydanı'nda yapacak. (13.00- İstanbul)

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde 'Yenilenebilir Enerji Kaynakları ve Yeşil Türkiye' konulu konferansa katılacak. (10.00- İstanbul)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Gençlik Kolları Kongresi'nde konuşacak. (15.00-Kayseri)

EKONOMİ

-Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Özdilek Holding tarafından hayata geçirilen River Plaza'nın açılış törenine katılacak. (11.00-Levent)

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'de Büyükşehir Belediyesi, Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası Ortak Hizmet Binası yapılmasına ilişkin protokol imza töreninde yer alacak. (12.00-Denizli)

DÜNYA

-Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov Güney Kore'ye resmi ziyarette bulunacak. (Seul)

-İhvan Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Bedii ile 13 kişinin idamla yargılandığı davada kararın açıklanması bekleniyor. (Kahire)

-Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev ve diğer yetkililer, Paskalya ayinine katılacak. (Moskova

-Suudi Arabistan önderliğinde, Yemen'e başlatılan "Kararlılık Fırtınası" operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor. (Sana-Riyad)

GÜNCEL

-İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Emirgan Parkı'nda '10. İstanbul Lale Festivali'nin açılışına katılacak. (11.00- İstanbul)

KÜLTÜR-A haberleri'>SANAT

- Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından bu yıl 11.'si düzenlenen Osman Gazi'yi Anma ve Bursa'nın Fethi Şenlikleri kapsamında şenlik yürüyüşü gerçekleştirilecek. (12.00)

SPOR

-PTT 1. Lig'de 27. haftanın maçlarına Denizlispor - Antalyaspor, Giresunspor - Adanaspor ve Osmanlıspor Futbol Kulübü - Boluspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (14.00-18.30)

-Süper Lig takımlarının 27. hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER