Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Bakanlar Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda 3. kez toplanacak. (11.00 - Ankara)

POLİTİKA

- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti merkezinde toplanacak. (16.00 - Ankara)

- SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Ankara adaylarını İçkale Otel'de kahvaltılı toplantıda tanıtacak. Her iki lider daha sonra birlikte Kayseri'ye geçip aday tanıtım ve basın toplantısı düzenleyecek. (10.00-17.30-Ankara-Kayseri)

- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Fatih'te partisinin irtibat bürosunun açılışına katılacak. (11.00- İstanbul)

EKONOMİ

- İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, Vodafone Türkiye ile Capital ve Ekonomist Dergileri'nin düzenleyeceği Dijital Bankacılık Zirvesi'ne katılacak. (10.00-İstanbul)

DÜNYA

- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, ABD'de, Birleşmiş Milletler Ekonomik ve Sosyal Konseyi'nin düzenlediği 'Sürdürülebilir Kalkınmanın Finansmanı' konulu toplantıda konuşma yapacak. (New York)

- İtalyan Başbakanı Matteo Renzi, en az 700 göçmeni taşıyan teknenin Akdeniz'de batması üzerine AB liderlerini acil toplantıya çağırdı. (Roma)

- ABD Başkanı Barack Obama, Birleşik Arap Emirlikleri Veliaht Prens Muhammed bin Zayed Al Nahyan ile görüşecek. (Washington)

- Suudi Arabistan öncülüğünde, Yemen'e karşı yürütülen 'Kararlılık Fırtınası' operasyonu takip ediliyor. (Riyad, Sana)

GÜNCEL

- Manisa'nın Akhisar ilçesinde, Soma'da 301 işçinin öldüğü maden kazasına ilişkin davanın görülmesine, Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. (09.30-Manisa)

- Gökçeada Kuzu Limanı Taşocakları mevkiinde dün karaya oturan Gökçeada 1 feribotunda bulunan 188 yolcunun tahliye işlemleri sürüyor. (Çanakkale)

- Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Hatay'ın İskenderun ilçesinde gazeteciler cemiyetini ziyaret edecek. Daha sonra Ticaret ve Sanayi Odası'na geçecek olan Feyzioğlu, burada sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine bir konferans verecek. (13.00-Hatay)

- Çağdaş Hukukçular Derneği Adana Şubesi üyeleri, adliye ön girişinde buluşarak üstlerini aratmadan topluca içeri girmeye çalışacak. Polis bu eylemle ilgili adliye önü ve içinde geniş güvenlik önlemleri aldı. (09.00-Adana)

SPOR

- Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 27. Hafta maçları Mersin İdmanyurdu-Akhisar Belediyespor ve Fenerbahçe-Bursaspor karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (20.00-Mersin-İstanbul)

- PTT 1. Lig'de 28. Haftanın kapanış maçında lider Kayserispor, Boluspor'u ağırlayacak. (19.00-Kayseri)

- Euroleage çeyrek final 3. Maçında Maccabi Electra ile Fenerbahçe Ülker İsrail'de karşı karşıya gelecek. (21.05-Tel-aviv)

- A haberleri'>UEFA 1. Asbaşkanı, FIFA İcra Kurulu üyesi ve TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Yönetim Kurulu'nun davetlisi olarak TSYD Levent Tesisleri'nde sevenleri ile vefa gecesinde bir araya gelecek. (19.30-İstanbul)

- Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER