Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Kan Bağışı Haftası münasebetiyle kan bağışı çadırı ve kan bağışı otobüsünü ziyaret edecek. Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'yı Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda resmi törenle karşılayacak, baş başa ve heyetler arası görüşmenin ardından ortak basın toplantısı yapılacak. Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı onuruna Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda resmi akşam yemeği verecek, TRT 'Zümrüd-ü Anka Destanı' gösterimini izleyecek.(13.00-17.00-17.15-18.45-19.30-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakanlık Çankaya Köşkü'nde KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile görüşecek. Davutoğlu daha sonra partisinin Muş ve Ağrı mitinglerinde partililere hitap edecek. (10.00-13.00-16.00-Ankara-Muş-Ağrı)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin Çanakkale mitinginde konuşacak. (14.00-Çanakkale)

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Çankırı, Kastamonu ve Sinop'ta partisinin mitinglerinde konuşacak. (12.00-15.00-18.30-Çankırı-Kastamonu-Sinop)

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, ODTÜ Fizik U3 Amfi'de öğrencilerin düzenleyeceği etkinliğe katılacak. (15.00-Ankara)

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Fatih'te Bezmi Alem Valide Sultan'ı anma haftasıyla ilgili kutlamalara katılacak. (09.30- İstanbul)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ICCI 2015 21. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı'na katılacak. (10.30-İstanbul)

EKONOMİ

- XII. Teknoloji Ödülleri Basın Toplantısı Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran Symes'ın katılımıyla Ritz Carlton Hotel'de yapılacak. (10.30-İstanbul)

DÜNYA

- Londra'daki Türkler, İngiltere seçimlerinde sandık başında (ÖZEL)
Uzun yıllardır İngiltere'de yaşayan, ülkenin vatandaşlık hakkına sahip olan Türkler, ülkede yeni kurulacak hükümeti seçmek için yarın sandık başına gidecek. (Londra)

- Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri, Yemen'in Husilerin kontrolündeki bölgelere hava saldırılarına devam ediyor. (Riyad)

GÜNCEL

- Anadolu Yıldızı–2015 Arama Kurtarma Tatbikatı, Ege Denizi'nin uluslararası suları ile hava sahasında icra edilecek. (08.00-16.00-İzmir)

SPOR

- Süper Lig'in 30. Haftasında Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta bu maçın hazırlıklarına devam edilecek. (11.00-İstanbul)

- Galatasaray Başkan adayı Prof. Dr. Ahmet Özdoğan TSYD'de adaylığı ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (11.00-İstanbul)

- Süper Lig takımlarının hazırlıkları takip edilecek.

- Bursasporlu futbolcular Ozan Tufan, Şener Özbayraklı ve Josue, Bauhaus'ta düzenlenecek imza gününde taraftarlarla buluşacak. (12.30-Bursa) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER