Cihan Haber Ajansı Gündemi


-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da. Erdoğan, 20. Zırhlı Tugay ve Garnizon Komutanlığı'nı, valiliği, belediye başkanlığını ziyaret edecek. Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin temel atma töreni ile Şanlıurfa'da yapımı tamamlanan tesis ve projelerin ortak açılış törenine katıldıktan sonra Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi, Arkeopark ve Edessa Mozaik Müzesi açılış törenine iştirak edecek. (14.45-18.30-Şanlıurfa)

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakanlık İzmir Ofisi'nin açılışını yaptıktan sonra partisinin Manisa mitinginde vatandaşlara hitap edecek. Ardından Manisa Valiliği'ni ziyaret edecek olan Davutoğlu, İzmir'e dönerek valiliği ziyaret edecek. Partisinin İzmir mitinginde halka hitap edecek olan Davutoğlu, Konak Tünelleri'nin açılışını da gerçekleştirecek. (10.00-12.00-15.00-18.00-Manisa-İzmir)

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tandoğan (Anadolu) Meydanı'nda yapılacak mitingde konuşacak. (16.00 - Ankara)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda partililerle buluşacak, Bağcılar, Küçükçekmece, Başakşehir, Esenyurt ve Bahçelievler'de halka hitap edecek. (11.00-13.00-14.00-14.50-16.00-17.00 - İstanbul)

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 3. Bölge milletvekili adaylarıyla Bağcılar'da miting yapacak.(13:00-İstanbul)

- Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 'Büyük Erzurum Mitingi'de halka hitap edecek. (13:00-Erzurum)

- Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Antalya'da halka hitap edecek. (17.30-Antalya)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Adana'da ziyaretler gerçekleştirecek, toplantılara katılacak, vatandaşlarla bir araya gelecek. (09.00-18.30-Adana)

- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır'da Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nde basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya gelecek. (10.00-Diyarbakır)

- DSP Genel Başkanı Masum Türker, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı yapacak. (16:00Trabzon)

GÜNCEL

- Aksiyon İşçi Sendikaları Konfederasyonu, Emek ve Dayanışma Şenliği düzenleyecek. (10.00-Ankara)

- Yalova Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temeli atılacak. (16.00-Yalova)

DÜNYA

- Polonya'da cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu yapılacak.

- İspanya'da bugün 35 milyon seçmen sandığa gidiyor. (Madrid)

- Afganistan'ın başkenti Kabil'de Vahidullah Gardizi Sabaun isimli genç elektrik mühendisi, kendi imkanları ile ilk güneş enerjili arabayı yaptı. (Özel - Kabil)

- Azerbaycan'ın başkenti Bakü'nün Mikail Müşvik Caddesi'nde kaldırım üzerine inşa edilen heykeli gündüz görenler hiç bir şeye benzetemiyor, gece görenler hayranlıklarını gizleyemiyor. (Özel, Bakü)

- Dil ve Kültür Festivali, 'Dünyanın Renkleri' sloganıyla Macaristan'da coşkuyla kutlandı. (Budapeşte)

- Kazakistan'ın kültür başkenti Almatı, 'Gül Kala' festivaline ev sahipliği yaptı. (Almatı)

SPOR

- Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 33. Hafta maçlarına Kardemir Karabükspor - Medicana Sivasspor, Gaziantepspor – Eskişehirspor ve GalatasarayBeşiktaş karşılaşmalarıyla devam edilecek. (14.00/20.00 - Karabük-Gaziantep-İstanbul)

- Türkiye Basketbol 1. Ligi play off çeyrek final ikinci maçlarında Galatasaray Liv HospitalFenerbahçe Ülker ve Banvit – Pınar Karşıyaka karşılaşmaları oynanacak. (16.00/18.30 - İstanbul-Balıkesir)

- Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı İstanbul Kongre Merkezi'nde yapılacak. (10.00 - İstanbul)

CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER