Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Başbakan Ahmet Davutoğlu, 'Teröre Karşı Sivil İnisiyatif' ve 'Yeni Türkiye Yolunda' konulu toplantılarda konuşma yapacak. (11.00-20.00-Ankara)

POLİTİKA

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, bazı illerden gelen esnaf ve sanatkarlar odaları birliklerinin başkanları ile partisinin TBMM grup toplantı salonunda görüşecek. (09.30-Ankara)

EKONOMİ

- MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Nazım Özdemir, her ay sonunda kamuoyu ile paylaşılan 'Satın Alma Müdürleri Endeksi Verilerini' açıklayacak. (10.00-Uşak)

- TÜİK, 2015 yılı 2. çeyrek Turizm verilerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo tarafından Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda resmi törenle karşılanacak. Erdoğan, mevkidaşı ile gerçekleştireceği görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek. (Jakarta)

- Geçen yıl Mart ayında kaybolan Malezya Havayolları'na ait uçağın parçaları Hint Okyanusu'ndaki bir adada bulundu. Gelişmeler takip edilecek.

- Uluslararası koalisyonun terör örgütü IŞİD hedeflerine düzenlediği hava saldırılarına ilişkin gelişmeler izleniyor.

GÜNCEL

- Adana Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan silahlı saldırıda şehit olan 2 polis memuru İsa İpek ile Serdar Kazar'ın cenazeleri, cuma namazını müteakip Adana Valiliği önünde düzenlenecek törenin ardından memleketlerine gönderilecek. (12-45-Adana)

- Şırnak Akçay'da izin dönüşü teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan Piyade Komando Er Kağan Kandemir'in cenazesi Denizli'nin Çivril ilçesinde ikindi namazını mütakiben, Piyade Teğmen İbrahim Tanrıverdi'nin cenazesi ise Malatya'da öğle namazını mütakiben toprağa verilecek. (Denizli-Malatya)

- Armutta ilaç kalıntısı iddiası üreticiyi zora soktu: Olumsuz hava koşulları sebebiyle yüzde 50 oranında rekolte kaybı yaşayan armut üreticileri, şimdi de ilaç kalıntısı söylentileri nedeniyle zor günler yaşıyor. (Özel-Bursa)

- Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda olan ve canlı bomba olduğu iddia edilen Şeyh Abdurrahman Alagöz'ün cesedinin ailesi tarafından alınması bekleniyor. (Gaziantep)

- IŞİD ve PKK'ya yapılan hava harekatlarının ardından yurttaki gelişmeler takip ediliyor.

- Suriye sınırındaki gelişmeler takip ediliyor. (Şanlıurfa-Kilis)

SPOR

- Galatasaray'la yollarını ayıran Dany, sağlık kontrolünün ardından kendisini Bursasporlu yapacak sözleşmeye imza atacak. (09.30-16.00-Bursa)

- Beşiktaş'ın yeni transferi Mario Gomez, Fulya'da bulunan Acıbadem Sports'ta sağlık kontrolünden geçecek. (09.00-İstanbul)

- Beşiktaş'ın, Avusturya'daki ikinci etap kampına yapılacak çift idmanla devam edilecek. (11.30-19.30-Avusturya)

- Avusturya kampını bu sabah yapacağı antrenmanla tamamlayacak Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı, akşam saatlerinde yurda dönecek.

- Fenerbahçe'de, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında oynanacak Shakhtar Donetsk karşılaşmasının hazırlıkları devam edecek.

- Süper Lig takımlarının transfer ve yeni sezon hazırlıkları takip ediliyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER