Cihan Haber Ajansı Gündemi


POLİTİKA

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Barolar Birliği'nde yapılacak olan 2015-2016 Adli Yılı Açılış Töreni'ne katılacak. (10.00 Ankara)

-Türkiye Barolar Birliği'nde gerçekleştirilecek 2015-2016 Adli Yılı Açılış Töreni'nin ardından hukukçular Anıtkabir'i ziyaret edecek. (14.30 Ankara)

-CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Merkezi'nde "CHP Suriyeli Mültecilerin ve Sığınmacıların Sorunlarını Araştırma Komisyonu" ile ilgili basın toplantısı yapacak. (12.00 Ankara)

DÜNYA

-Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev, İran'ı ziyaret edecek. (Tahran)

-Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu, AB'nin dışişleri bakanları gayriresmi toplantısına katılacak. (Lüksemburg)

GÜNCEL

-CHP İstanbul İl Başkanlığı, Galata Köprüsü'nde 'Yurtta Barış Dünyada Barış' konulu etkinlik düzenleyecek. (11.00-İstanbul)

-Devrimci Yapı işçileri sendikası, Mecidiyeköy'deki Torunlar İnşaat'ta meydana gelen ve 10 işçinin hayatını kaybettiği olayla ilgili yürüyüş düzenleyecek. (18.30-İstanbul)

-Tunceli'de Şehit Nahit Bulut polis merkezine PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırının ardından çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Murat Savaş Kale için Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde resmi tören düzenlenecek. Şehidin cenazesi Adana'da toprağa verilecek. (10.00-Elazığ-Adana)

-Şırnak'ın Cizre ilçesinde dün sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, giriş-çıkışlar da ikinci bir emre kadar yasaklandı. Bölgedeki gelişmeler takip ediliyor. (Şırnak)

KÜLTÜR-SANAT

-Deniz Haber Ajansı tarafından 10.'su düzenlenen Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödül töreni ve 'Akdeniz'de göçmen sorunu' konulu konferans Ataköy Shareton Otel'de gerçekleştirilecek. (10.00-İstanbul)

SPOR

-EURO2016 Fransa Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu 8. maçında Hollanda'yı konuk edecek olan A Milli Takım'da teknik direktör Fatih Terim ile bir oyuncu basın toplantısı düzenleyecek. Ay yıldızlı ekip Hollanda maçının son çalışmasını da maçın oynanacağı Torku Konya Arena'da yapacak. (17.30, 18.00 Konya)

-EURO2016 Fransa Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu 8. maçında Türkiye'ye konuk olacak Hollanda, Konya'ya gelecek. Konuk ekipte teknik direktör ve bir oyuncunun basın toplantısı ile Türkiye maçının son çalışması Torku Konya Arena'da yapılacak. (Konya)

-2015FIBA Erkek Avrupa Şampiyonası B Grubu ilk maçında Türkiye, İtalya ile Berlin'de karşı karşıya gelecek. (22.00 Almanya)

-Bursaspor, Bursa Atatürk Stadı'nda PTT 1.Lig ekiplerinden Balıkesirspor ile hazırlık maçı yapacak, maç taraftara ücretsiz olacak. (17.30-Bursa)

-Süper Lig takımlarının 4. hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER