Cihan Haber Ajansı Gündemi


İSTANBUL (CİHAN)- -Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçici köy korucularından bir heyet ile Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit'i ayrı ayrı kabul edecek. (16.30-17.30-Ankara)

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti il, il teşkilat, il seçim işleri ve il seçim koordinasyon merkezi başkanları eğitim toplantısına katılacak. MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu'nu kabul edecek olan Davutoğlu, Macaristan'a hareketi öncesi Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenleyecek. (10.30-18.30-20.00-Ankara)

POLİTİKA

-Bakanlar Kurulu Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplanacak. (13.30-Ankara)

-TBMM Genel Kurulu, İç Güvenlik Paketi için toplanacak. (14.00-Ankara)

-CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, CHP İstanbul ilçe başkanlarının mal beyanında bulunmalarıyla ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (11.00-İstanbul)

-HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır'da çeşitli parti ve kurum temsilcileriyle görüşecek. (10.30-17.30-Diyarbakır)

EKONOMİ

-Türkiye-İngiltere İş Forumu yapılacak. Foruma; Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile İngiltere Ticaret ve Yatırım Bakanı Lord Livingston da katılacak. (11.30-İstanbul)

-TÜİK, Ocak ayı 'Konut Satış İstatistikleri' ile Şubat ayı 'Sektörel Güven Endeksi'ni açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

-AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikasından Sorumlu Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini, Saray Bosnayı ziyaret edecek. (Saray Bosna)

-Birleşmiş Milletler'de 'Uluslararası Barış ve Güvenliği Koruma' konulu açık tartışma toplantısı yapılacak. (New York)

GÜNCEL

-Süleyman Şah Saygı Karakolu ve Türbesi'ne yapılan operasyon sırasında şehit olan Astsubay Halit Avcı'nın cenazesi, Trabzon'un Maçka ilçesindeki Gürgenağaç Mahallesi'nde öğle namazı sonrasında toprağa verilecek. (Trabzon)

-Suriye'deki tek Türk toprağı olan Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu'na gerçekleştirilen 'Fırat Şah' operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

-17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu sonrası İzmir de hükümete yakın gazeteler tarafından yapılan kupür haberleri sonrası başlatılan operasyon kapsamında haklarında dava açılan polislerin yargılanmasına 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. (İzmir)

-TMMOB Makine Mühendisleri Odası, Mecidiyeköy'de 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör faciasına ilişkin açılan davayla ilgili basın açıklaması yapacak. (11.00-İstanbul)

-TRT spikerlerinden Can Akbel'in (81) cenazesi, ikindi vakti Bebek Camii'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek. (15.15-İstanbul)

SPOR

-Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 21. Hafta son maçında Fenerbahçe ile Akhisar Belediyespor İstanbul'da karşı karşıya gelecek. (20.00-İstanbul)

-PTT 1. Lig'de 21. Haftanın son maçında Altınordu ile Giresunspor İzmir Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek. (18.30)

-Galatasaray'da olumsuz hava şartları nedeniyle iki kez ertelenen Olağan Divan Kurulu Toplantısı, Galatasaray Lisesi'nde yapılacak. (13.30-İstanbul)

-Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili değerlendirmeleri takip edilecek.


CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER