Cihat Arslan: Üzgünüm


Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Kasımpaşa'ya 2-1 kaybettikleri maç sonrası üzgün olduğunu söyledi. Ayrıca Arslan, verilen penaltı sonrası hakemin kırmızı kartı kartla beraber maçı da kaçırdığını kaydetti.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 11. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup olan Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Cihat Arslan, maç sonrasında açıklamalarda bulundu. Arslan, karşılaşmanın genelinde üretken davranmadıklarını kaydederek, "Birinci ve ikinci bölgemiz daha ileri çıkmalıydı. Pozisyonlar bulmamız gerekiyordu. 1-0 öne geçtikten sonra skoru koruma düşüncesi hakim oldu. Puanla veya üç puanla dönebilirdik. Puan veya puanları hak ettik mi o da tartışılır. Kasımpaşa ligin önemli kadrolarından biri, kazanmayı başardılar." diye konuştu.

Karşılaşmanın hakemini de eleştiren Arslan, "Penaltı pozisyonunda kırmızı kart da olabilirdi. Kırmızı kartı kaçırdı ama maçı da kaçırdı. Yediğimiz ilk golde faul vardı. Maçın 60-70 dakikasında hakem Kasımpaşa lehine hatalar yaptı. Ancak bunlar bize maç kaybettirmedi. Biz hatalarımız neticesinde mağlup olduk." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Cihat Arslan: Üzgünüm Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER