Dağıtım iznindeki asker, arkadaşının yanlışlıkla tetiğe dokunması sonucu öldü


Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde acemi birliğinden izne gelen Kemal Solak, arkadaşının tüfeğinin yanlışlıkla ateş almasıyla hayatını kaybetti.

Olay, Savrun Mahallesi Özel 7 Mart Hastanesi civarında meydana geldi. Hayatını Kaybeden Kemal Solak, Hatay Serinyol Jandarma Er Eğitim Alayı'ndan dağıtım izni için memleketi Kadirli'ye geldi. Bugün akşam usta birliğine Muş'a gidecek olan Solak, kafe işletmecisi arkadaşı Nuh Korkmaz ile bir süre kafede oturdu. Kafe işletmecisi Korkmaz ile arkadaşı Solak, bir süre sonra kafede bulunan Korkmaz'a ait tüfekle oynamaya başladı. İddiaya göre, Korkmaz'ın yanlışlıkla tetiğine dokunduğu tüfek ateş aldı ve saçmalar Solak'ın yüzüne isabet etti. Solak, olay yerine 35 metre uzaklıktaki Kadirli Özel Yedimart Hastanesi'ne kaldırıldı. Solak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay sonrasında kaçmayan ve arkadaşına yardım etmeye çalışan Korkmaz gözaltına alındı.
İlk ifadesinde arkadaşı Solak'la bir müddet oturduktan sonra tüfekle oynamaya başladıklarını, tüfeğin dolu olduğunu bilmediğini, arkadaşı Kemal'i yanlışlıkla vurduğunu söylediği öğrenildi. CİHAN
<< Önceki Haber Dağıtım iznindeki asker, arkadaşının yanlışlıkla... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER