Derbiye yeni patronla çıkacak iddiası

Galatasaray, Mustafa Denizli'nin yerine gelecek ismi gelecek hafta açıklıyor.

Derbiye yeni patronla çıkacak iddiası

Cim-Bom, sezon sonuna kadar Orhan Atik ile yola devam etme fikrini değiştirdi, takımı bir hafta içerisinde yeni teknik direktörüne devretme kararı aldı. 
Milliyet'ten Nevzat Dizdar'ın haberine göre yeni çalıştırıcının Fenerbahçe derbisinde takımın başında olacağı ifade edildi.

Galatasaray’da yönetim sürpriz bir karar alarak teknik direktör konusunu erken çözüme kavuşturma ve Fenerbahçe derbisine bu isimle çıkma kararı aldı.
Daha önce sezon sonuna kadar antrenör Orhan Atik’le devam etme kararı alan ve Mustafa Denizli’nin istifasının ardından bunu kamuoyuna duyuran sarı-kırmızılılarda sürpriz bir gelişme yaşandı. 
Sarı-kırmızılıların yeni hocayla ilgili olarak önemli mesafe kat ettiği ve anlaşmanın an meselesi olduğu ifade edildi. Bundan dolayı sarı-kırmızılı kulübün hafta içinde yeni çalıştırıcısını açıklayacağı ve Fenerbahçe derbisine bu ismin önderliğinde çıkacağı vurgulandı.
Şu an takımın başında bulunan ve kupa ile ligde çıktığı iki maçta da yenilmeyen antrenör Orhan Atik’in de gelecek hocanın yardımcısı olmasına karar verildi.
Milliyet’in dün yazdığı “Başarıya endeksli sözleşme” kriterinin, takımın başına geçecek teknik adama uygulanacağı vurgulandı.
Cim-Bom’un yeni hocasının ligde kalan maçlar ve kupadaki performansa göre önümüzdeki sezon devam edip etmeyeceği ve ücreti netlik kazanacak. Gelecek ismin kesinlikle yabancı olacağı belirtildi.
İddia ettiler ama! Bu arada Hollanda’nın AD gazetesi, dünkü sayısında Riekerink’in sarı-kırmızılıların yeni teknik direktörü olacağını iddia etti. Haberde, Hollandalı teknik adamın Orhan Atik ile birlikte çalışacağı ve dün imza atacağı belirtilmişti. Fakat gazetenin yazdığı gelişme yaşanmadı.

Aslan’a yeşil ışık Son olarak Şili Milli Takımı’nı çalıştıran Jorga Sampaoli, Galatasaray’ı istediğini açık açık dile getirdi.  Katıldığı bir radyo programında Avrupa’da bir takım çalıştırmasıyla ilgili soruları cevaplayan 55 yaşındaki Arjantinli teknik adam, “Ben daha çok Marsilya ve Galatasaray gibi tutkulu takımlarda çalışmak isterim” ifadelerini kullandı.
Kaynak: Milliyet
<< Önceki Haber Derbiye yeni patronla çıkacak iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER