Derince'de depoda patlama: 1 yaralı


Kocaeli'nin Derince ilçesinde bir depoda, iddiaya göre tüpten kaynaklanan bir patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle depo çöktü, çevredeki binaların camları kırıldı, bir otomobil zarar gördü. Patlamada yaralanan bir kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, sabah saat 7 sıralarında, Sırrıpaşa Mahallesi Selçuk Sokak'ta meydana geldi. Sokak üzerinde bulunan bir bahçe içerisindeki depoda iddiaya göre tüpten kaynaklanan bir patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle depo çöktü, kullanılmaz hale geldi. Çevredeki binaların camları kırıldı, olay yerinde bulunan bir otomobil zarar gördü. Olay yerinde bulunan Nurettin A. isimli şahısta yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekibi yaralı şahsı, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ve itfaiye ekipleri de olay yerinde çalışma yaptı.

Vatandaşlar, "Sabah büyük bir gürültü ile uyandık. İlk önce ne olduğunu anlayamadık. Ev sallanıyordu. Deprem olduğunu sandık. Dışarı çıktığımızda ise deponun bu hale geldiğini gördük." dedi. Öte yandan, evlerindeki camları kırılan vatandaşlar da camları temizlemeye çalıştı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Derince'de depoda patlama: 1 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER