Ders zilini en kıdemli öğretmen çaldı


Havza 100. Yıl İlkokulu'nda İlköğretim Haftası dolayısıyla program düzenlendi. Programda ders zilini okulun en kıdemli öğretmenlerinden Seyfettin Erbaş çaldı.

Programa Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Murat Özdemir, Belediye Başkanı Murat İkiz, Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, protokol üyeleri ve öğrenci ve velileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende Okul Müdürü Hakan Aydın programın açılış konuşmasını yaptı.

Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, yeni eğitim öğretim yılın tüm meslektaşlarına ve öğrencilere hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, "Bulunduğumuz coğrafyada öğrenmek bir ihtiyaç değil zorunluluk. Genç arkadaşlarımızdan isteğimiz kendilerine sunulan eğitimi almak ve ülkemizin geleceğini oluşturmalarıdır." dedi.

Açılış konuşmalarının ardından öğrenciler tarafından oratoryo, skeçler, Karagöz ve Hacivat gösterisi ile şiirler okundu. Programın sonunda ders zilini çalması için kürsüye davet edilen Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, okulun en kıdemli öğretmeni olan Seyfettin Erbaş'a zili çaldırdı. Kaymakam Tanrısever, "Yeni eğitim öğretim yılı, ilçemize ve ülkemize hayırlar getirsin." temennisinde bulundu. CİHAN
<< Önceki Haber Ders zilini en kıdemli öğretmen çaldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER