Dinçay: Şampiyonlar Ligi kupasını ikinci kez müzemize getirmek istiyoruz


CEV Denizbank Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi 6'lı Play Off Turu'nda Dinamo Moskova'yı eleyerek Final Four'a yükselen Fenerbahçe camiasında büyük sevinç yaşanıyor.

İlk maçta elde edilen 3 - 1'lik galibiyetin rövanşında Dinamo Moskova'yı deplasmanda da 3 - 2 mağlup eden sarı lacivertli ekibin Yönetim Kurulu Üyelersi Hakan Dinçay, çok mutlu olduklarını belirterek, "Şampiyonlar Ligi kupasını ikinci kez müzemize getirmek istiyoruz." dedi.

Karşılaşma sonrası konuşan Hakan Dinçay, "Dinamo Moskova maçı zorlu bir mücadeleydi. Çok stresliydik. İlk seti aldık, ikinci seti de almamız lazımdı fakat onlar ikinci seti almak zorundaydılar. Daha sonra oyundan düşmüş gibi gözüktük ama sonuçta bize 1 set lazımdı. Dördüncü seti kazandık ve maçı da aldık. Namağlup olarak İtalya'ya gidiyoruz. Çok mutluyum. Bütün teknik ekibi ve oyuncuları tebrik ediyorum. Onlar bugüne kadar en iyilerini ortaya koydular. Hak ettiler. İnşallah İtalya'dan kupayı müzemize getireceğiz." dedi.

Hakan Dinçay, Şampiyonlar Ligi kupasını ikinci kez kazanmak istediklerini ise şu sözlerle ifade etti:

"Bu seneki hedeflerimiz belliydi. 3 kupa hedefiyle yola çıkmıştık. Birini sezonun başında aldık. En iyi kupa Şampiyonlar Ligi kupası. İkinci kez müzemize getirmek istiyoruz."
CİHAN
<< Önceki Haber Dinçay: Şampiyonlar Ligi kupasını ikinci kez müzemize... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER