Düğün Dernek 2-Sünnet'in İzmir galası Optimum Outlet'te yapıldı


"Düğün Dernek 2-Sünnet" izimli sinema filminin İzmir galası, Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) Ege Bölge Temsilciliği Devajans organizasyonuyla Optimum Outlet'te yapıldı. Vizyona 4 Aralık 2015 Cuma günü giren filmin 12 Aralık Cumartesi günkü İzmir özel gösterimine, başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir de katıldı. Alışveriş merkezinin içindeki meydanda yapılan söyleşiden sonra kalabalıkla selfie çekilmeyi ihmal etmeyen Cemcir ve Kural, sinema salonuna girene kadar fotoğraf isteklerini de geri çevirmedi.

Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi Başkanı Erhan Gölbey, yaptığı açıklamada, "BKM olarak bu sezonda da galalarımıza devam ediyoruz. Büyük bir katılımla gerçekleştirdiğimiz Düğün Dernek 2–Sünnet filmi İzmir özel gösteriminde bizimle birlikte olan misafirlerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

Başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Devrim Yakut ve Rasim Öztekin'in paylaştığı filmde Barış Yıldız, Şinasi Yurtsever, İnan Ulaş Torun, Ayhan Taş, Açalya Samyeli Danoğlu ve Erdal Tosun da rol alıyor. CİHAN
<< Önceki Haber Düğün Dernek 2-Sünnet'in İzmir galası Optimum Outlet'te... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER