Dev şirketin CEO'nun gizemli ölümü

Hindistan otomotiv devi Tata'nın CEO'su Karl Slym, Tayland'ın başkenti Bangkok'ta kaldığı otelin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

Dev şirketin CEO'nun gizemli ölümü

Tayland polisi, Slym'ın bir cinayete kurban gitmediğini açıkladı. İngiliz Jaguar ile Land Rover markalarının da sahibi olan Hindistan otomotiv devi Tata'nın CEO'su Karl Slym, Tayland'ın başkenti Bangkok'da kaldığı otelin balkonunda düşerek hayatını kaybetti. 

Tata Tayland'ın yönetim kurulu toplantısı için Bangkok'a giden 51 yaşındaki Karl Slym, eşiyle birlikte Shangri-La Hotel'in 22'inci katında kalıyordu. Hint gazetesi Hindustan Times'ta yer alan habere göre, Tata CEO'su Karl Slym'in bir cinayete kurban gitmediği ancak intihar etmiş olabileceği belirtildi.

Tayland polis şefi Somyot Boonyakaew olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Olay yerinde herhangi bir ardebe yaşandığına dair bir bulguya rastlamadık. Odanın penceresini açık bulduk. Odanın penceresi çok küçük, düşmüş olma olasılığı çok düşük. Düşmesi için pencereye çıkmış olması gerekir. Benim kişisel görüşüm, atlamış olduğudur" dedi.

Karl Slym'in ölüm nedenini ortaya koymak için bugün otopsi yapılacağı belirtildi. Tata Motors'un sözcüsü ise, Karl Slym'in ölümüyle ilgili herhangi bir açıklama yapmaktan kaçındı.

İngiltere doğumlu olan Karl Slym, Tata'nın son yıllarda daralan pazarını yeniden büyütme hedefiyle 2012 yılında şirketin başına getirilmişti.
<< Önceki Haber Dev şirketin CEO'nun gizemli ölümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER