Dursun Özbek: Denizli çalıştığı kadarıyla ödeme alacak


Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, istifa eden Mustafa Denizli'nin görev aldığı süre zarfı kadar ücret alacağını söyledi. Özbek, istifa sorularını cevapsız bıraktı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, Mustafa Denizli'nin görevden ayrılmasının ardından açıklamalarda bulundu. Başkan Özbek, "Denizli istifa etmek istediğini söyledi. Ben de yönetim kuruluna taşıdım. Oradaki kararla hocamıza teşekkür ettik. Galatasaray'a ve Mustafa Hoca'ya hayırlı olsun. Bundan sonraki mesleki hayatında başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Denizli'nin kendisinin bu kararı aldığını kaydeden Özbek, "Biz de yönetimde değerlendirerek saygı duyduk. Galatasaray'da yeni bir yapılanma hamlesi içerisindeyiz. Altyapıda Hollanda'dan bir hoca geldi. Oradan başlamak üzere Galatasaray'da kalıcı olacak bir yapının kurulması. Bu anlamda çalışmalar sürüyor. Yarın Akhisar maçına Orhan Atik'le çıkacağız." diye konuştu.

'BU ZOR GÜNLERDEN TARAFTARIMIZLA ÇIKACAĞIZ'

"Galatasaray, bu zor günlerden çıkacaksa taraftarıyla beraber çıkacak." diyen Özbek, "Bugün 'Tek bilek, tek yürek' kampanyamızın asıl sebebi budur. Taraftarımız, Galatasaray'ı hiçbir zaman yalnız bırakmasın. Elbette inişli çıkışlı dönemler olabilir fakat bu Galatasaray'ın büyüklüğünü asla değiştirmez." ifadelerini kullandı.

İSTİFA SORUSUNA CEVAP VERMEDİ

Dursun Özbek, kendisine yöneltilen "Galatasaraylılar kan ağlıyor. Hocası istifa etti. Siz de istifa edecek misiniz?" sorusuna ise yanıt vermedi. CİHAN
<< Önceki Haber Dursun Özbek: Denizli çalıştığı kadarıyla ödeme alacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER