Dursun Özbek: UEFA'yı ikna edebiliriz


UEFA ile toplantı için İsviçre'ye giden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, İsviçre havaalanında yaptığı açıklamada, yazılı savunmayı gönderdiklerini, şimdi sözlü savunma yapacaklarını ve UEFA'yı ikna edebileceklerine inandıklarını söyledi.

Savunmanın ardından nihai kararın hemen çıkacağını zannetmediğini söyleyen Dursun Özbek, ntvspor'a yaptığı açıklamada, "Avukatımızla beraber savunmamızı yapacağız. Bir müddet onlar bizim savunmamıza bağlı olarak karar için bekleyecekler." dedi.

Savunmaya iyi hazırlandınız mı? UEFA'yı ikna edebileceğinize inanıyor musunuz? sorusuna ise Başkan Özbek, "Yazılı belgeleri bir gün önce göndermiştik. Bir de sözel olarak savunma yapacağız. Onları ikna edebileceğimizi düşünüyorum. UEFA'nın kendi kuralları var. Kendilerini haklı gördükleri hususlar var. Bekleyip göreceğiz." cevabını verdi.

UEFA'ya projeksiyonları gönderdiklerini kaydeden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Zararın giderek azaldığını başa baş noktaya gelebileceğimizi de gösterdik. Kampanyalarla bunu da görüyoruz. UEFA bunu dikkate alacaktır." ifadelerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Dursun Özbek: UEFA'yı ikna edebiliriz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER