DÜZELTME - Cizre'de askerlere saldırı: 2 şehit, 2 yaralı


Sayın Abonemiz;
Daha önce servis edilen "Şırnak'ta askerlere silahlı saldırı: 2 şehit, 2 yaralı" başlıklı haberde Astsubay Arif Bayraktutar'ın şehit olduğu bilgisi sehven yer almıştır. Haberimizi düzelterek tekrar servis ediyoruz. Bilginize...

Şırnak'ın Cizre ilçesinde otomobilleriyle Nusaybin Caddesi'nde bulunan lastik tamircisine giden askerlere teröristler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Açılan ateş sunucu 2 astsubay şehit oldu, biri ağır 2 uzman çavuş da yaralandı.

Alınan bilgilere göre saldırı, Nusaybin Mahallesi'nde bulunan oto lastik tamircisi önünde meydana geldi. Araçlarının lastiklerini değiştirmek için tamirciye gelen sivil kıyafetli astsubaylar Arif Bayraktutar ve Mehmet Burak Demirci ile uzman çavuşlar Halil Karakuş ve Mehmet Yurdakul'a, yüzleri maskeli teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırı da 4 asker yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Cizre İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan Halil Karakuş ile Mehmet Burak Demirci, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Bir uzman çavuşun ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Saldırının ardından bölgeye özel harekat ekipleri sevk edildi. Polisler, kaçan teröristleri yakalamak için geniş kapsamlı operasyon başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber DÜZELTME - Cizre'de askerlere saldırı: 2 şehit, 2 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER