Altın fiyatlarında son durum ne?

Altın Fiyatlarını Samanyoluhaber.com'dan öğrenin

Altın fiyatlarında son durum ne?

Altın Fiyatları ile ilgili son tahminler ne yönde?

Rapora göre, Fed'in beklenmedik şekilde tahvil alım programını azaltmama kararı almasına rağmen üyelerin çoğu merkez bankasının programı bu yıl içerisinde azaltmasından ve 2014 yılının ortalarında sonlandırılmasından yana. Ancak politika yapıcılar  işsizlik oranının yüzde 7,3’ün aşağısına inmesini sağlayacak  istikrarlı bir büyüme için daha fazla kanıt görmek istiyor. Obama,  yeni FED Başkanlığı seçimleri için adayının Yellen olduğunu resmi bir  şekilde açıklarken, genişlemeci politika yanlısı olarak bilinmekte.  


ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU?
 
Beyaz Saray'da dün Temsilciler Meclisi'nin Demokrat milletvekilleriyle  bir görüşme yapan Obama, bugün de Temsilciler Meclisi'ndeki  Cumhuriyetçi liderler ve Senato'daki Demokratlarla yine Beyaz Saray'da  bir araya gelecek. Dün sert geri çekilmelerle gün içerisinde 1294,5  seviyelerine kadar gerileyen Altın fiyatlarında, ABD’de müzakerelerin başladığı ve temerrüde düşmeyeceği ihtimalinin göz önünde  bulundurulduğunu ve piyasanın bu yönde fiyatlandığını görmekteyiz.  Piyasada yaşanan küresel gelişmelere bağlı olarak volatilitenin  arttığını ve bu sebeple Altının hareket bandının 1280-1330 seviyeleri  arasında genişlediğini görmekteyiz.

An itibarı ile 1303,2 seviyesinden  işlem gören Altın Kotasyonlarında, yatırımcılarımızın bu aşamada olası  yükselişlerde 1312/1314 seviyelerinden satış işlemi açmalarını, 1317 seviyesi ve üstünü stop seviyesi olarak belirlemelerini, 1303,5/1300,5  seviyelerinin ise hedef seviyeler olabileceği görüşündeyiz. Bugün  açıklanacak olan ABD İlk ve devam eden İşsizlik Başvuruları, FED  Bullard ve Williams konuşmaları yakından takip edilmelidir.
<< Önceki Haber Altın fiyatlarında son durum ne? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER