Bir gezi ve tatil sitesinden çok daha fazlası gezi.com’da

Gezi.com Sizlere gezi rehberliği ve gezi keyfi sunuyor.

Bir gezi ve tatil sitesinden çok daha fazlası gezi.com’da

Turizm sektörünün yeni gözdesi gezi.com Emitt 2013 Turizm fuarında yayın hayatına başladı. Gezport Medya AŞ. nin yeni markası, otel işletmeleri, seyahat acentaları ve kullanıcılarına sağladığı avantajlar ile daha şimdiden sektörün gözdesi oldu. Lansmanı Emitt 2013 Turizm Fuarı’nda gerçekleşen ve daha ilk günden sektörün yoğun ilgisi ve beğenisiyle karşılaşan internet portalı, bir gezi sitesinden çok daha fazlasını kapsayacak veri ve bilgi akışına sahip. Gezi.com’un kısa bir sürede iyi bir çıkış yakaladığını ve bu ivmenin gelecek yıllarda artarak devam edeceğini belirten Gezi.com CEO’su Muhammet Ünal, 2014 yılında 4 farklı dilde hizmet vereceklerini açıklayarak, önümüzdeki yıl tüm dünyaya açılmak istediklerini söyledi.

 Zengin bölge içerikleriyle dopdolu Gezi.com, kullanıcılarından aldığı yorum ve puanların yanı sıra profesyonel gezi yazarlarıyla yaptığı işbirliği sayesinde Türkiye’nin en güncel ve kaliteli içerik bilgilerine sahip bulunuyor. Profesyonel gezi sitesinde, zengin bölge içeriklerine ulaşabileceğiniz gibi otel yorumları ve anlık fiyat karşılaştırmalarını da istediğiniz anda görebilme olanağına sahipsiniz. Türkiye’de henüz yapılmayan “fiyat karşılaştırma hizmeti” gezi.com’u öne çıkaran bir başka özelliği. Kullanıcılardan aldığı puanlarla Türkiye’nin belirli bir bölgesindeki en iyi ve en kaliteli otelleri seçebildiğiniz gibi, bu otellerin seyahat acentaları bazındaki anlık fiyatlarını da görüntüleyebiliyorsunuz. Bu da size fiyat avantajlı rezervasyon olanağı sağlıyor. Gezi.com’dan kullanıcılar kadar otel işletmeleri ve seyahat acentaları da avantaj sağlıyor. 

Acentalar bu online hizmet sayesinde rezervasyon yönlendirmeleri ve fiyat karşılaştırmalarını kolaylıkla yapabilirken, display banner alanları ile de sektöre kendileri tanıtıma imkanına erişiyorlar. Otel ve konaklama tesislerine sağladığı önemli avantajlardan biri Turizmin sosyal medyasını ortak noktadan yönetme imkanı sağlıyor. Tesislerin Kurumsal cevapları gezi.com  "gezi rehberi" ve mobil sayfasında, iş ortaklığı yaptığı seyahat acentalarının sayfalarında yer alarak her yıl 20 milyon tatilciye ulaştırma şansına sahip olacaklar. Kalite sertifikası dönemini başlattı Online gezi platformunda ilklerin temsilcisi gezi.com’un ayırıcı bir başka özelliği, kalite belgelendirme yetki ve donanımına sahip olması. 2012 yılı gezi.com kalite sertifikasını ilk kez 2013 Emitt Turizm Fuarı’nda dağıtmaya başlayan portal, kullanıcıların oyları doğrultusunda otellere hem prestij hem güven kazandırıyor. 2012 yılında Türkiye’de 5 bin otel arasından sadece 250 otel bu sertifikayı almaya hak kazanıyor.

<< Önceki Haber Bir gezi ve tatil sitesinden çok daha fazlası gezi.com’da Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER