Cep telefonları bayram ettirdi

Bayram boyunca telefonlar elden düşmedi.

Cep telefonları bayram ettirdi

Turkcell kullanıcıları, Kurban Bayramı döneminde 1,3 milyar dakika konuştu. 14-18 Ekim tarihlerinde en çok konuşan ilk 10 il sırasıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Adana, Mersin, Hatay ve Kocaeli oldu. Arefe günü ve bayramda SMS sayısı 1 milyarı geçerken, 2,2 milyon MMS gönderildi.


Turkcell’liler bayram tatilinde mobil internetten de yoğun olarak faydalandı. 5 günde kullanılan data miktarı 1,2 milyon gigabyte’a dayandı. Datadan en çok yararlanan 10 il İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Muğla, Kocaeli, Adana, Mersin, Hatay olarak sıralandı. 

Kurban Bayramı’nda Turkcell şebekesinden ülke olarak en çok Almanya’ya arama yapıldı. Onu Suriye ve Suudi Arabistan izledi. 

Bayramlaşma trafiğini Turkcell’in Almanya ayağı Turkcell Europe da yaşadı. Turkcell Europe müşterileri, 14-18 Ekim tarihleri arasında Türkiye’de bulunan yakınları ile 1 milyon dakikanın üzerinde konuştu. Almanya‘dan en çok aranan ilk 10 il sırasıyla, İstanbul, İzmir, Antalya, Ankara, Hatay, Trabzon, Adana, Bursa, Mersin, Kayseri oldu.
CİHAN
<< Önceki Haber Cep telefonları bayram ettirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER