Ekrem Dumanlı adına sahte mektup yazan Ak-trol özür diledi

Zaman Gazetesi Genel Yayın Eski Müdürü Ekrem Dumanlı, istifa ettiği gün sosyal medyada dolaşıma sokulan sahte istifa mektubunun aslı ortaya çıktı.

Ekrem Dumanlı adına sahte mektup yazan Ak-trol özür diledi

 Prof Dr Kétûm Revnak rumuzlu Ak-trol, attığı twitle Ekrem Dumanlı'dan özür diledi.

Dumanlı, twitter hesabından yaptığı açıklamada söz konusu mektubun tamamen yalan ve iftira dolu olduğunu belirtmişti. Ekrem Dumanlı'nın istifasının ardından algı operasyonu için kolları sıvayan bazı troller, sahte bir istifa mektubu dolaşıma soktu. Dumanlı'nın ağzından Ali Akbulut'a ithafen yazılmış gibi gösterilen sahte mektuba cevap geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ekrem Dumanlı, 'Sosyal medyada dolaşan Sayın Ali Akbulut'a ithafen yazılmış içeriği tamamen yalan ve iftira dolu istifa mektubu şahsıma ait değildir.' paylaşımında bulundu.



Bunun üzerine söz konusu mektubu yazan, ve sosyal medyada yayan trol, özür diledi. ak-trol şunları paylaştı; 'Dün şaka olsun diye senin ağzından bir istifa mektubu yazdım, hakkını helal et. @EkremDumanli. Arkadaşlar mektubu şaka olsun diye yazdım. Herkes üstüne atladı. İş çığırından çıktı. Başımı belaya sokacak bu saflık. Siliyorum.'



EKREM DUMANLI: O SAHTE MEKTUP ŞAHSIMA AİT DEĞİL
Ekrem Dumanlı'nın istifasının ardından algı operasyonu için kolları sıvayan bazı troller, sahte bir istifa mektubu dolaşıma soktu. Dumanlı'nın ağzından Ali Akbulut'a ithafen yazılmış gibi gösterilen sahte mektuba cevap geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ekrem Dumanlı, 'Sosyal medyada dolaşan Sayın Ali Akbulut'a ithafen yazılmış içeriği tamamen yalan ve iftira dolu istifa mektubu şahsıma ait değildir.' paylaşımında bulundu.
<< Önceki Haber Ekrem Dumanlı adına sahte mektup yazan Ak-trol özür diledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER