Elektrik dağıtım şirketinde çalışanlar komando eğitimi alıyor


Çetin kış şartlarının yaşandığı Doğu Anadolu Bölgesi'nde elektrik dağıtımında çalışan işçi ve teknikerler zorlu bir eğitim sonucunda araziye çıkıyorlar. 8 metre uzunluğundaki direkler üzerinde denge eğitimi alan işçi ve teknikerler adeta komando eğitiminden geçiriliyor.

Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki 7 ilde elektrik dağıtımı yapan Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü personeline alanda çalışan personeline komando eğitimi veriyor. Direkler üzerinde denge eğitimi kapsamında voleybol oynayan, at sıntında engel aşan ve işçi ve teknik elemanlar ayrıca kondisyonlarını arttırmak amacıyla elektrik direklerini omuzları üzerinde taşımakta.

'PERSONELİN MUKAVEMETİNİ YÜKSELTMEYİ AMAÇLADIK'

Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Babur, çetin kış şartlarında çalışan personele özgüven kazandırmak, yükseklik korkularını yenmek ve yüksek bir direk üzerinde denge duygularını geliştirmek amacıyla söz konusu eğitimlerini verdiklerini ifade etti. Babur, zor kış şartlarında personelin mukavemetini yükseltmeyi amaçladıkları eğitimlerin başarılı sonuçlandığını belirterek, "Sorumluluk bölgemizde 8 ay süren bir kış yaşamak mecburiyetindeyiz. Kış öncesi ekiplerimizi zorlu bir eğitimle çetin kış şartlarına hazırladık." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Elektrik dağıtım şirketinde çalışanlar komando eğitimi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER