Al Capone villası satışta!

Amerikan Mafya babası Al Capone’nin Miami’deki villası inanılmaz bir rakama satışa çıkarıldı...

Al Capone villası satışta!

Mafya babası Al Capone’nin Miami’deki villası 8,5 milyon dolar karşılığında satışa çıkarıldı. Al Copone, ünlü Alcatraz cezaevinden döndükten sonra 1947 yılında villada öldüğünde 48 yaşındaydı.

Efsanevi Amerikan Mafya babası Al Capone’nin Miami’deki villası  8,5 milyon dolar karşılığında satışa çıkarıldı.Florida Eyaleti’nin Miami sahilinde 1922 yılında inşa edilen villa, ünlü gangster tarafından 1928 yılında 40 bin dolar karşılığında satın alınmış. Al Copone, ünlü Alcatraz cezaevinden döndükten sonra 1947 yılında bu konakta ölmüştü. 1920-1933 yılları arasındaki ABD alkol yasağından yararlanarak zenginleşen suç dünyasının birçok ünlü ismi, Miami’de ev sahibi olmuştu. ITAR-TASS ajansının haberine göre; toplam alanı 930 metrekareden oluşan villada, 7 yatak odası ve 7 banyo var.

İspanyol tarzda dekore edilen villanın  iç tasarımı altın ve sıva ile dekore edilmiş. Arazisinde havuz, misafir evi ve özel limanı bulunan villanın  yanında ayrıca, 1930’lu yıllarda korumanın görev yaptığı gözetleme kulesi de mevcut. Al Copone, ünlü Alcatraz cezaevinden döndükten sonra 1947 yılında villada öldüğünde 48 yaşındaydı.Villa, 1970’li yıllara kadar Al Capone’nin akrabaları tarafından kullanılıyordu.Daha sonra Delta Airlines pilotu Henry Morrison’a satıldı.Villa, New Yorklu maliyeci Anthony Panebianco tarafından yönetilen bir şirkete ait ve şirket 6 ay önce villayı  7,4 milyon dolara satın almıştı.

<< Önceki Haber Al Capone villası satışta! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER