Buharla temizlik evde doğal hijyen sağlıyor

Philips Steam Cleaner Active Buharlı Zemin Temizleyici, evinize doğal hijyen sağlıyor.

Buharla temizlik evde doğal hijyen sağlıyor

Buhar gücüyle gerçek yer temizliği için Philips Steam Cleaner Active Buharlı Zemin Temizleyici. Üçgen şeklindeki ultra ince başlığıyla tüm zeminlerde en iyi temizlik çözümünü sunan yeni Philips Steam Cleaner Active Buharlı Zemin Temizleyici, evinize doğal hijyen sağlıyor.  

Güçlü buharı ve mikrofiber bezi sayesinde sert zeminlerdeki kiri, tozu ve lekeleri söküp alan Philips SteamCleaner Active buharlı zemin temizleyici, üçgen şeklindeki ultra ince başlığı ile ulaşılması en zor köşelerin ve mobilya altı gibi dar alanların da kolayca temizlenmesini sağlıyor. Kireç önleyici sistemi sayesinde musluk suyu ile uzun yıllar kullanılabilen Philips SteamCleaner Active, 1500 Watt gücü ile kısa sürede kullanıma hazır hale geliyor ve güçlü buhar çıkışı sağlıyor. 

Farklı zeminler için ayarlanabilen farklı buhar gücü çıkışı, bakteri ve mikropları yüzde 99 oranında yok ediyor. Philips SteamCleaner Active buharlı zemin temizleyici, iz bırakmıyor ve buhar ile temizlenen yerler kısa sürede kuruyor.Temizlik esnasında hiçbir kimyasal katkı maddesi kullanmadan, sadece su buharı ile temizleyen Philips SteamCleaner Active’in 2 modeli bulunuyor. Yedek mikrofiber bezleri ile gelen FC7025/01 299,9 TL’den, FC7028 ise 349,9 TL’den satışa sunuluyor.



<< Önceki Haber Buharla temizlik evde doğal hijyen sağlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER