Parima ofis projesi nerede

Fer Yapı’nın kendinden söz ettiren ofis projesi, Parima lokasyonu ve sunduğu ayrıcalıkları ile iş hayatına yeni bir soluk getiriyor.

Parima ofis projesi nerede

Yeni kampanyası ile iş dünyasının  prestijli  projesi Parima’da  yatırım yapmak isteyenlere,  peşinatsız ve ara ödemesiz  36 ay vade ile ofis satın alma  avantajı sunuluyor.

Fer Yapı’nın kendinden söz ettiren ofis projesi, Parimaofis lokasyonu ve sunduğu ayrıcalıkları ile iş hayatına yeni bir soluk getiriyor. Yeni kampanyası ile iş dünyasının  prestijli  projesi Parima ofiste yatırım yapmak isteyenlere,  peşinatsız ve ara ödemesiz  36 ay vade ile ofis satın alma  avantajı sunuluyor.   

Parima Ofis Projesi peşinatsız 36 ay vadeli

Tarifi en kolay ofis projesi sloganı ile yatırımcılara peşinatsız,  ara ödemesiz  36 ay vade  sunan Parima ofis projesi, İstanbul’un en değerli bölgelerinin ortasında ve tarihi Yarımada’nın yakınında yükseliyor.Lokasyonavantajı sayesinde kentin merkezinde konumlanan “Parima Ofis projesi”, aynı zamanda yatırımcısına kentin her yerine kolay ulaşım sağlıyor. Projede ofis  sahibi olan birinin Atatürk Havalimanı’na 10 dakika mesafede  işyerinin olması  mümkün. Merter Metro ve Cevizlibağ Metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde bulunan ParimaOfis projesi, lokasyonu gereği, Zeytinburnu sahil, iş merkezleri ve sanayi bölgesi ile komşu bulunuyor.


<< Önceki Haber Parima ofis projesi nerede Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER