Petere mekanların havasını değiştiriyor

İtalyan tasarımcıların danışmanlığı ve Kelebek Tasarım Ekibi’nin “sade” ve “işlevsel” konseptiyle tasarladığı yeni koleksiyonları fark yaratmaya devam ediyor.

Petere mekanların havasını değiştiriyor

 Klasik tarz ve modern çizgileri harmanladığı oturma grubu Petere mekanlarda canlı ve renkli bir atmosfer yaratıyor. 

Modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek Mobilya, İtalyan tasarımcıların danışmanlığı ve Kelebek Tasarım Ekibi’nin “sade” ve “işlevsel” konseptiyle tasarladığı yeni koleksiyonları ile fark yaratmaya devam ediyor. “Pure/Saf” anlayışını benimseyen tasarımcıların, ayrıntılardan kaçınarak ortaya çıkardığı Petere oturma grubu, zarif duruşu ve rahat kullanımıyla yaşam alanlarını keyifli hale getiriyor.  

Kelebek’in yeni oturma grubu, mekanlarda renkli ve asil bir atmosfer oluşturuyor. Klasik tarz ile modern çizgilerin harmanlandığı Petere, torna ayaklı tasarımıyla da fark yaratıyor. Tekli, ikili ve üçlü koltuk seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunulan Petere, son yılların trendi çiçekli desenleriyle de oturma grubuna canlı ve ilgi çekici bir kimlik kazandırıyor. Kelebek Mobilya, yıllardır farklı beğeniler için ürettiği oturma grupları, yemek odaları, yatak odaları, genç odaları ile yaşam alanlarında işlevsel ve estetik çözümler yaratıyor. Kullanıcılardan büyük beğeni toplayan Kelebek, başta evlilik hazırlığındaki çiftler ve evini yenilemek isteyenler olmak üzere, tüm kullanıcılara hitap ediyor. 



<< Önceki Haber Petere mekanların havasını değiştiriyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER