Engelsiz mobil eğitim Mudanya'da

Engelsiz mobil eğitim Mudanya'da

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Engelsiz Mobil Eğitim Projesi olan BENMEP otobüsü, Mudanya ilçesinde grafik tasarım ve bilgisayarlı muhasebe eğitimi vermeye başladı. Proje kapsamında bilgisayarlarla donatılan otobüs, 6 hafta boyunca İskele Meydanı'ndaki Hükümet Konağı karşısında engelli vatandaşların hizmetine sunuldu. Otobüs içerisinde 6 adet masaüstü bilgisayar, eğitimler için notebook ve kolay anlatım için LCD monitör, klima ve kablosuz internet ağı bulunuyor.

BENMEP Proje Koordinatörü Kaan Murat Sütaş, 6 hafta sürecek olan ve farklı eğitim saatleri seçeneği ile saat 09.00'dan 18.00'a kadar açık olacak kurslara ilişkin eğitimlerin müracaatlara göre günde 3, haftada 6 farklı grupla yapılacağını söyledi. Sütaş, nitelikli işgücü ve istihdam şansı sunan Büyükşehir'in sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirilen projeden vatandaşların ücretsiz olarak faydalandığını duyurdu.
Bu arada BENMEP otobüsündeki kursu yönetimiyle birlikte ziyaret eden Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı Erdal Kaya ise kursiyerlere başarılar dilerken, engelli bireylerin sosyal yaşamda daha aktif rol almalarını desteklemek amacıyla Türkiye'de ilk kez düzenlenen BENMEP kurslarının vatandaşlara büyük moral olduğunu söyledi.mobil-egitim-Mudanyada-1963171.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Engelsiz mobil eğitim Mudanya'da Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER