Erzurum'da İl Spor Güvenliği toplantısı yapıldı


Erzurum'da İl Spor Güvenliği toplantısı Vali Yardımcısı Ersin Boylu başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı sonrasında Kazım Karabekir Stadyumu'nda yapılan incelemede stadın tel örgülerinin standartlara uygun hale getirilmesine karar verildi.

Vali Yardımcısı Ersin Boylu başkanlığındaki spor güvenliği toplantısına Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Alay Komutanlığı, Büyükşehir Belediyesi'nin yanı sıra ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü'nden temsilciler katıldı.

Toplantıda 2015-2016 spor sezonunda Kazım Karabekir Stadı ile yan sahalar, 3 Temmuz Stadı, Orhan Tavlı Stadı, Curling Arena Spor Salonu, Buz Hokeyi Salonları, Palandöken Spor Salonları, Yoncalık Spor Salonu, Yakutiye Spor Salonu, Erzurum Spor Salonu, Atlı Cirit Sahası ile spor müsabakaları yapılacak tüm müsabaka alanlarında ve tesislerinde amatör lig ve profesyonel müsabakaların oynandığı spor alanlarında basketbol, voleybol ve hentbol dallarının en üst liglerinde mücadele eden takımların güvenliği ile konular masaya yatırıldı.

Vali Yardımcısı Boylu, valilik olarak güvenlik toplantıların yapılmasındaki amacın, taraftar, yönetici, sporcu ve takımların desteği ile sportif faaliyetlerin bütün unsurlarının duyarlı hale getirilerek, müsabakaların daha iyi bir ortamda gerçekleşmesi, centilmenlik ve fair-play konusunda Türkiye'ye örnek olacak ortamın oluşturulmasına katkı sunmak olduğunu söyledi. CİHAN
<< Önceki Haber Erzurum'da İl Spor Güvenliği toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER