Başbakan Davutoğlu'ndan taşeron işçilere müjde


Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşmada kamuda çalışan taşeron işçilere kadro müjdesi verdi. Davutoğlu, Brüksel'deki terör saldırısını lanetledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Brüksel'de meydana gelen terörün küresel yüzünü gösteren saldırıları lanetleyen Davutoğlu, devlet olarak zor bir dönemden geçildiğini ifade etti. Davutoğlu, şunları kaydetti: "Birçok terör örgütü koordineli bir şekilde ülkemizi hedef alıyor. İsimleri farklı olsa da hepsi aynı hedef için hareket ediyor. Türkiye'yi güçsüzleştirmek için vahşice saldırılar yapıyor. 17 Şubat'ta Ankara'da PKK-PYD terör örgütü canlı bomba saldırısı gerçekleştirdi. Geçen cumartesi DAEŞ, İstiklal Caddesi'nde bir terör saldırısı gerçekleştirdi. Bunlar nasıl aynı merkezden yönetildiklerini gösteriyor."

"Korkmadık, korkmayacağız." diyen Davutoğlu, "Sözde barış havarilerine sesleniyorum. Güvenlik güçlerimiz PKK tarafından şehit edilmiş, siviller ölmüş. Neredesiniz, ey aydınlar, akademisyenler? Neden PKK'yı lanetleyen bir bildiri yayımlamıyorsunuz? Milletimizden, milletimizle yürüyen akademisyenlerden, aydınlardan güç alıyoruz. Maalesef Türkiye'de bu terör olayları esnasında habercilik dışında faaliyetlerle ülkeyi karamsarlığa sevk etmek isteyen bazı medya çevreleri de var." ifadelerini kullandı.

Terörle mücadelenin Türkiye'nin meselesi olduğunu vurgulayan Davutoğlu, DHKP-C'den gelen hiçbir terör eylemini CHP'nin açıkça kınamadığını savundu. Davutoğlu, "Terör saldırısından sonra destek ziyaretine gelen Bahçeli'ye teşekkür ediyorum. Görmek istediğimiz muhalefet budur." dedi.

Kaçak göçmen konusuna da değinen Davutoğlu, "Türkiye'nin kimsenin parasına ve merhametine ihtiyacı yoktur. Tamamen Avrupa ülkelerinin sorumluluk almalarıyla ilgili." diye konuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, kamuda çalışan taşeron işçilere kadro verileceğini duyurdu. CİHAN
<< Önceki Haber Başbakan Davutoğlu'ndan taşeron işçilere müjde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER