Eskişehirspor'da çifte imza


Süper Lig takımlarından Eskişehirspor, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında, kadrosunu güçlendirmek için, Tunus kökenli İsviçre vatandaşı olan Ben Khalifa ile Brezilyalı Leandro Junio renklerine bağladı.
Kartepe kampında düzenlenen imza töreninde, Nassim Ben Khalifa ve Leandro Junio Souza de Deus kendilerini 3 yıllığına Eskişehirsporlu yapan imzayı attı.
1992 İsviçre doğumlu Tunus kökenli ve İsviçre vatandaşı olan Ben Khalifa, profesyonel kariyerine PSG'de başlayıp daha sonra Wolfsburg, Nürnberg, Young Boys ve Grasshoppers takımlarında görev aldı. İsviçre Milli takımında da forma giyen Ben Khalifa, hücum ve kanat bölgelerinde görev alıyor. 1997 doğumlu Brezilyalı Leandro Junio ise hücuma yönelik orta saha olarak görev alıyor.
Kartepe kampında düzenlenen imza töreninde konuşan Eskişehirspor Başkanvekili Ahmet Yalçın, "İki genç oyuncuyu kulübümüze kazandırdık. Ben Khalifa, hocamızın isteği ile 6 aydır takibimizdeydi, kanatlarda ve hücumda görev alacak. Junior da Dede'nin bize kazancıdır, geçen sezon bizde denemede bulunuyordu. Bugün iki oyuncuyla imzalıyoruz, camiamıza hayırlı olsun." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Eskişehirspor'da çifte imza Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER