Esrar maddesini gizlemek için ekmek kullanmış


İzmir'de düzenlenen narkotik operasyonlarında gözaltına alınan beş kişiden ikisi tutuklandı. Yolcu otobüsünde yakalanan bir kişinin, getirdiği esrar maddesini ekmeklerle gizlediği görüldü.

Narkotik ekiplerinin, uyuşturucu madde kullanımının, ulaşılabilirliğinin ve ticaretinin önlenmesinin yanında özellikle gençleri hedef alan sokak satıcılarının yakalanmasına yönelik çalışmaları devam ediyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "torbacı" tabir edilen şahıslara dağıtılmak üzere doğu illerinden yüklü miktarda uyuşturucu madde getirildiği bilgisi üzerine harekete geçti. Araştırmaların ardından Y.K. (37) isimli şahsın Torbalı ilçesinde bulunan ikamet adresinde, piyasaya sürülmek üzere gizlenen 8 kilo 620 gr. esrar ele geçirildi. Evde bulunan B.K. (41) isimli şahıs gözaltına alındı. Zanlı, savcılıktan serbest bırakıldı. Y.K.'nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Konak ilçesinde ise G.K. (28) isimli şahsın adresine düzenlenen operasyonda, G.K. ve T.G. (42) yakalandı. İkamette yapılan aramada, 100 gr. esrar ve 20 adet ecstacy uyuşturucu hap ele geçirildi. Zanlılardan T.G. savcılıktan serbest bırakıldı, G.K. ise mahkeme tarafından tutuklandı.

Buca ilçesi otoyol gişelerinde düzenlenen operasyonda da yolcu otobüsündeki M.N.E. (20) isimli şahıs yakalandı. Ast ve bagaj aramalarında, toplam 4 kilo 650 gr. esrar ele geçirildi. Zanlının, esrarın kokusunu önlemek ve yakalanmamak için üstünü ekmeklerle kapattığı görüldü. Emniyette işlemleri tamamlanan zanlı M.N.E. tutuklandı.

Çiğli ilçesinde düzenlenen operasyonda ise A.Ç. (24) isimli şahıs yakalandı. Kovalamaca esnasında arabadan attığı torbada, 1 kilo 200 gr. esrar maddesi ele geçirildi. Zanlı A.Ç., mahkeme tarafından tutuklandı.Esrar-maddesini-gizlemek-icin-ekmek-kullanmis-1947832.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Esrar maddesini gizlemek için ekmek kullanmış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER