Eto'o Fenerbahçe maçı kadrosuna alınmadı


Antalyaspor'un Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynayacağı kamp kadrosu açıklandı. Kırmızı – beyazlı takımın aynı zamanda teknik direktörlüğünü de yapan Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o Fenerbahçe'ye karşı mücadele etmeyecek.

Türkiye Kupası'nın H Grubu maçında yarın Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda saat 18.45'de Fenerbahçe ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Yaptığı hazırlıkları tamamlayan Antalyaspor'un Fenerbahçe kamp kadrosu ise açıklandı. Kırmızı beyazlıların kamp kadrosu şu şekilde:

Ozan Evrim Özenç, Rais Mbolhi, Diego, Chicco, Kvesic, Rıdvan, Sakıb, Kadir, Sezer Badur, Ömer Kandemir Zeki Yıldırım, Emre Akbaba, Serdar Özkan, Diarra, Emrah Başsan, M'Billa.

ETO'O FENERBAHÇE KARŞISINDA YOK

Antalyaspor'da Teknik Direktör Yusuf Şimşek'le sözleşmenin karşılıklı fesh edilmesinin ardından Mehmet Uğurlu ile takımı çalıştıran ve sezon sonuna kadar kırmızı beyazlı takımda teknik direktörlük görevini de yürütecek olan Samuel Eto'o Fenerbahçe kamp kadrosuna alınmadı.

Kamerunlu yıldızın Brezilya'ya gittiği hatta Barcelona'dan takım arkadaşı olan Ronaldinho ile transfer görüşmesi yapacağı iddia edildi. Eto'o'nun, Ronaldinho ile São Paulo'da görüşeceği öğrenildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Eto'o Fenerbahçe maçı kadrosuna alınmadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER