Fatih'te dilenci çocuk operasyonu


Fatih'te, dilenci çocuklara yönelik operasyonda çocuklarını dilendirdiği iddia edilen şahısla polis arasında arbede yaşandı. Şahıs bir süre sonra ikna edilerek ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Polis ve zabıta ekipleri, Yenikapı İDO iskelesi önünde dilenen şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Aralarında çocukların da olduğu çok sayıda dilenci gözaltına alındı. Ayıca, çocuklarını dilendirdiği iddia edilen şahıslar da operasyon kapsamında yakalandı. Operasyon sırasına çocuklarını dilendirdiği iddia edilen bir kişi polise direndi. Uzun süre polis aracına binmemek için çaba gösteren şahısla polis arasında arbede yaşandı. Yere yatarak araca binmemeye çalışan şahıs, ikna edildi. Toplanan dilenci çocuklar ile aileleri ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, bölgede dilendirilen çocuklara yönelik operasyonların devem edileceği, tahkikat neticesinde gerçekten yardıma muhtaç olanların yardım edileceği belirtildi. Çocuklarını dilendiren ailelere de cezai müeyyide uygulanacağı vurgulandı.

CİHAN
<< Önceki Haber Fatih'te dilenci çocuk operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER