Fenerbahçe yönetimi taraftarla bir araya geldi


Türkiye Kupası H Grubu 3. maçını oynamak için bugün Giresun'a gelen Fenerbahçe yöneticileri "hedef 1milyon üye" kampanyası kapsamında taraftarlarla bir araya geldi.

Kahve Durağı isimli iş yerinde taraftarlara seslenen Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Ordu, Giresun, Ünye ve Gümüşhane'den gelen sarı lacivertli taraftarlarla bir araya geldikleri toplantıda yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'nin isminin olduğu her yerde şampiyonluk iddiası vardır. Futbolda da inşallah hasret kaldığımız şampiyonluğu bu sene alacağız. Taraftarların kulübe üye olması bizi sevindiriyor. Bir bölümü temsilci üye oluyor. Anadolu'nun her yerinde teşkilatlanmamız ve 1 milyon üye projemiz kapsamında örgütlenmemiz sürüyor." dedi.

Ara transferlerle ilgili sorulan sorulara ise ilerleyen günlerde gelişme olması halinde açıklama yapacaklarını kaydeden Mosturoğlu, "Sezonun ikinci yarısının sadece futbolda değil diğer branşlarda da şampiyonluklarla taçlanacağı bir dönem olmasını diliyoruz. Fenerbahçe, taraftarının arzu ettiği, camianın desteğiyle hedeflerine ilerleyecek. Fenerbahçe'nin isminin olduğu her yerde şampiyonluk iddiasının olacak ve futbolda bu hasreti sezon sonunda bitireceğiz." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe yönetimi taraftarla bir araya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER