Feza Berk'ten 'oyun ve yetenek' projesi

Feza Berk'ten 'oyun ve yetenek' projesi

Samsun Feza Eğitim Kurumları'na bağlı Özel Feza Berk Koleji İlkokul ve Ortaokulu, 'Oyunlarla Eğleniyorum, Yeteneklerimi Sergiliyorum Projesi başlattı.

Proje ile öğrencilerin öğle aralarını okul bahçesinde daha verimli ve eğlenceli geçirmesini amaçladıklarını kaydeden Okul Müdürü Mevlüt Tabak, bu sayede okulun son haftalarının öğrenciler tarafından iple çekilir olabilmesini sağladığını kaydetti.
Proje kapsamında Fezalı öğrencilerin geleneksel çocuk oyunları ile eğlendiklerini hatırlatan Tabak, "Diğer taraftan kulüp çalışmalarında öğrendikleri bağlama, gitar, keman, ney gibi müzik aletleri ile de hem yeteneklerini sergiliyor hem öğretmen hem de arkadaşlarına minik birer konserler vererek müzikal tadında vakit geçirmelerine yardımcı oluyorlar." dedi.

Öğrencilerin akademik gelişimlerinin yanı sıra sosyal gelişimlerini de önemsediklerini ifade eden Mevlüt Tabak, "Eğlenirken öğrenen ve öğrenirken eğlenmelerine de dikkat ediyoruz. Bu bağlamda çocuklarımızın eğlenerek yeteneklerini sergileyebilecekleri alan ve mekânlar oluşturmaya gayret gösteriyoruz. Bu düşüncelerle başlattığımız projede öğrencilerimizin çok mutlu olduklarını gördüm. Onların mutlulukları da bizi ziyadesiyle mutlu ediyor." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Feza Berk'ten 'oyun ve yetenek' projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER