Futbolcu Caner Erkin eşi Asena Erkin'den boşandı


Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin ile Asena Erkin tek celsede boşandı. Hakim, tarafların müşterek çocuğu 5 yaşındaki Çınar Erkin'in velayetinin davalı anneye verilmesini karara bağladı.

Futbolcu Caner Erkin ile Asena Erkin, 6 yıl süren evliliğini sonlandırdı. İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmada taraflar ve avukatları hazır bulundu. Sabah saatlerinde başlayan duruşma 5 dakika sürdü. Kimlik tespitinin yapıldığı duruşmada taraf avukatları müvekkillerinin boşanmasına karar verilmesini istedi.

Mahkeme hakimi, konuşmaların ardından anlaşmalı ayrılmak isteyen çiftin boşanmasına karar verdi. Hakim tarafların müşterek çocuğu 5 yaşındaki Çınar Erkin'in velayetinin davalı anneye verilmesini karar bağladı. Mahkeme ayrıca, velayeti anneye verilen çocuk ile davacı Caner Erkin arasında her ayın 1. ve 3. haftası Cumartesi günü saat 10.00'dan Pazar günü saat 19.00'a kadar, okulların yarıyıl tatilinin ilk haftası Pazartesi günü ve her yıl Temmuz ayının birinci günü kişisel ilişki kurulmasına hükmetti. Kararın kesinleşme tarihinden itibaren geçerli olmak üzere davalı Asena Erkin için aylık 10 bin lira yoksulluk nafakasının davacıdan alınarak davalı Asena Erkin'e ödenmesine karar veren mahkeme, tarafların bir talebi olmadığından tedbir, iştirak nafakası, maddi ve manevi tazminat konusunda bir hüküm vermedi.

CİHAN
<< Önceki Haber Futbolcu Caner Erkin eşi Asena Erkin'den boşandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER