Galatasaray-Benfica maçının 11'leri belli oldu


UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında oynanacak Galatasaray - Benfica maçının ilk onbirleri belli oldu.

Devler liginde 160. kez sahne alacak Galatasaray, grupta 1 puanla 3. sırada bulunuyor. Sarı kırmızılılar, grupta 6 puanla lider durumda bulunan Benfica'yı geçerek Şampiyonlar Ligi'nde ki 10 maçlık galibiyet hasretine de son vermek istiyor. Ayrıca Galatasaray, son 10 maçta 26 gol yerken sadece 7 gol atabildi.

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, dün açıkladığı kadro ile sahaya çıkıyor. Sakatlığı geçen Burak Yılmaz'ı yedek soyunduran Hamzaoğlu, Belçika Milli Takımı'ndan sakat dönen Jason Denayer'i ise 18 kişilik maç kadrosuna dahil etmedi. Ayrıca sakatlığı süren Hamit Altıntop'da kadroda yer almadı.

159 MAÇTA 55 GALİBİYET

Sarı kırmızılılar, 1955-1956 sezonunda UEFA tarafından Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası adıyla ilk kez düzenlenen ve 1992-1993 sezonunda ise ismini UEFA Şampiyonlar Ligi olarak değiştirdiği dev organizasyonda bugüne dek 159 karşılaşmaya çıktı. Devler liginde ilk karşılaşmasına 1956-1957 sezonunda Dinamo Bükreş'e karşı çıkan Galatasaray, geride kalan 159 karşılaşmanın 55'inde gülen taraf olmayı başardı. Şampiyonlar Ligi'nde 65 yenilgi alan sarı-kırmızılı ekip, 39 mücadeleden ise 1 puan ile ayrıldı. Bu karşılaşmalarda Galatasaray, rakip fileleri 203 kez havalandırırken, kalesinde ise 244 gol gördü.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom da saat 21.45'de başlayacak karşılaşmayı İskoçya Futbol Federasyonu'ndan William Collum yönetecek. Takımlar sahaya ise şu onbir ile çıkacak:

Stat: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom
Hakem: William Collum, Damien MacGraith, Francis Connor'un (İskoçya)
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Hakan Balta, Carole, Bilal Kısa, Selçuk İnan, Sneijder, Yasin Öztekin, Podolski, Umut Bulut
Benfica: Julio Cesar, Eliseu, Luisao, Silvio, Jardel, Almeida, Samaris, Gaitan, Guedes, Jimenez, Jonas
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray-Benfica maçının 11'leri belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER