Galatasaray Daikin kupa için yarın sahaya çıkıyor

Galatasaray Daikin kupa için yarın sahaya çıkıyor

CEV Kupası Bayanlar Final maçı ilk karşılaşmasında Rusya'nın Dinamo Krasnodar ekibini İstanbul'da 3-2 yenen Galatasaray Daikin, rövanş maçı için 02 Nisan 2016 (yarın) Krasnodar Olimpik Salonu'nda sahaya çıkacak.

Geçen sezon bu kupayı müzesine götüren Dinamo Krasnodar'la Türkiye saati ile 17.00'de karşılaşacak olan sarı kırmızılılar herhangi bir skorla alacağı galibiyetle kupanın sahibi olacak.

Final etabının 29 Mart'ta Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanan ilk karşılaşmasında Galatasaray Daikin sahadan 3-2 galibiyetle ayrılan taraf olmuştu.

İki maç üzerinden oynanan final etabının ilk maçında elde ettiği 3-2'lik skorla, Galatasaray Daikin'in şampiyonluk için galibiyet alması yeterli olacak. 3-2'lik mağlubiyet halinde maç 15 sayı üzerinden oynanacak olan altın sete uzayacak. Ev sahibinin altın set oynamadan kupayı alabilmesi için mücadeleden 3-0 veya 3-1'lik skorla galip ayrılması gerekecek.

Galatasaray Daikin, maçın oynanacağı Krasnodar kentine bugün sabaha karşı vardı ve oteline yerleşti.

Sarı kırmızılı takımın baş antrenörü Ataman Güneyligil, tıpkı ilk maçta olduğu gibi kendilerini zorlu bir karşılaşmanın beklediğini ifade ederek: "Finaller her zaman zorludur. İlk maçtan önce de aynı şeyi söylemiştim; biz en iyi biçimde hazırlanarak Galatasarayımıza Avrupa kupası getirmek için sahada olacağız. Sportif performansımız ve oynayacağımız voleybolun kalitesi dışındaki hiçbir şeyin önemi yok. Çalışmalarımıza buradaki antrenmanlarla devam edeceğiz. Galatasaray armasını layıkıyla temsil edecek ve inşallah Pazar günü İstanbul'a kupayla döneceğiz" dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray Daikin kupa için yarın sahaya çıkıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER