Galatasaray Erkek Voleybol Takımı'na HDI Sigorta isim sponsoru oldu


Galatasaray Erkek Voleybol Takımı'na HDI Sigorta isim sponsoru oldu

Galatasaray Spor Kulübü ile HDI Sigorta arasında erkek voleybol takımı isim sponsorluğu anlaşmaimzalandı.

Türk Telekom Arena basın odasında gerçekleştirilen imza törenine Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce ve HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu katıldı.

Ali Yüce yaptığı açıklamada Galatasaray'ın köklü voleybol geleneğine sahip bir kulüp olduğunu belirterek, Galatasaray Spor Kulübü'nde voleybol şubesinin kuruluş tarihinin 1922 olduğunu söyledi. Geçmişte İstanbul Voleybol Ligi'nde, Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda birçok kez şampiyonluğa imza attıklarını da belirten Yüce, şöyle devam etti:

"Keza voleybol birinci liginde de bu başarılarımızı sürdürdük. Türk voleybolunun Metin Oktay'ı kabul edilen rahmetli Paidar Demir olmak üzere birçok isim Galatasaray alt yapısından yetişti. Bu vesileyle de sevgili Paidar Demir'i bir kez daha anıyorum. Bizler sporu sağlıklı nesiller yetiştirmenin sigortası olarak görüyor bu anlayışla hizmet ediyoruz. Galatasaray Voleybol Şubesi olarak hedefimiz alt yapıdan aldığımız gücümüzü, dünyaca ünlü voleybol yıldızlarıyla buluşturarak yeni şampiyonluklara ulaşmak. Bugün burada sektörün köklü ve öncü kuruluşlarından HDI Sigorta ile yaptığımız anlaşma böyle bir önemli hedefin parçası. HDI ile Galatasaray'ın işbirliği uzun soluklu bir geçmişe sahip. Kendileri satılan her poliçe ile kulübümüze önemli katkı sağlayan Galatasaray Sigorta markasının iş ortağı. Ayrıca tesislerimiz de HDI Sigorta'nın güvencesi altında."

Bugün atılacak imza ile iş birliğini bir adım öteye taşıdıklarını dile getiren Yüce, "Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, bugünden sonra Galatasaray HDI ismiyle mücadele edecek ve taraftarımızın özlediği büyük başarılara doğru yol alacak. Bu önemli iş birliği için Ceyhan Hancıoğlu'na teşekkür ediyor ve anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Ceyhan Hancıoğlu ise yaptığı açıklamada, "Hakikaten uzun soluklu bir işbirliği. Bunu hep beraber becerdik. İki taraf da bu başarıya katkıda bulundu. Bugün daha da mutluyuz ve bunu devam ettirme şansını tekrar yakaladık. Bu bizim için çok önemli. HDI sigorta, Almanya'nın 3. Avrupa'nın da 9. büyük sigorta grubu. Ama bu büyüklüğünün yanında da spora desteğiyle de bilinen bir kurum. Bu iş birliğine bir sene olarak bakmıyoruz. Uzun soluklu bakıyoruz. Belki bir gün statların veya salonların da üstüne HDI logosunu yapıştırma şansı buluruz. HDI Sigorta'nın markasını göğüslerde isimlerde taşımak bizim için önemli. Dolayısıyla biz çok keyifliyiz. Bu anlaşmanın başka bir özelliği de var. Başarıya odaklı bir sistemi var. Sadece garanti bir ödeme üzerine değil ama başarıyı da tetikleyecek ki bu bizim için çok önemli. Sonuçta bu takımımızın da şampiyon ikinci olması halinde ek bir bütçe imkanı da sunacağız. Bu bizi ayrıca cezbediyor. Çok teşekkür ediyorum Galatasaray kulübü bize bu şansı verdiği için." ifadelerini kullandı.

Bu arada Ali Yüce, Hancıoğlu'na üzerinde Ceyhan yazan 10 numaralı Galatasaray forması hediye etti. İmza töreni, çekilen fotoğraflar ardından son buldu.
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray Erkek Voleybol Takımı'na HDI Sigorta isim... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER